| |

Code Pureté – koden til flot mandehud

Code Pureté fra Vichy Homme er en supernem tre-trins hudplejeserie til mænd, der har uren/fedtet hud med tendens til at skinne og slå ud. Produkterne genopretter en sund balance i huden ved hjælp af glykolsyre, antibakteriel salicylsyre, LHA og potassium alum.

Læs også: Fra trist vinterhud til glødende glathed

Sådan bruger du serien

1. Forbered huden til barbering med Code Pureté Rensegelé, 109 kr. Det er en hurtigt skummende rensegelé med glykolsyre og antibakteriel salicylsyre, der fjerner overskydende talg og urenheder fra huden.

2. Påfør så Code Pureté Barberskum, 109 kr., der er en skum, der blødgør huden og får bladet til at glide lettere over huden, så mikrosnit undgåes.. Formuleringen modvirker også indgroede hår og urenheder som følge af barberingen.

3. Slut af med Code Pureté Ansigtscreme, 50 ml., 165 kr. efter barberingen. Cremen beroliger og matterer huden, så du undgår den skinnende diskokugle-pande. Indholdet af anti-bakteriel salicylsyre modvirker og reducerer tilmed urenheder.

Læs også: Serum mod skægpest og indgroede hår

Mandehud og urenheder

Det er ikke bare dig! Mænd døjer rent faktisk ofte med fedtet, uren og grovporet hud. Huden er ca. 20 % tykkere end kvinders, og den har flere talgkirtler, fordi det mandlige kønshormon, testosteron, aktiverer talgkirtlerne. Det forårsager urenheder, der ofte bliver værre efter barbering, fordi hudens naturlige barriere her fjernes og huden efterlades ekstra sårbar.

Læs også: Sådan behandler du forstørrede porer og hudorme

 

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *