Connect with us

GROOM ROOM

Slut med pigmentpletter

pigmentpletter

Grooming

Slut med pigmentpletter

info

De ærgelige brune pigmentpletter kan heldigvis bekæmpes. Der er tre måder til at bekæmbe dem Den ene af måderne kræver dog lidt tålmodighed, for du skal holde dig fra solen i to år…

Årsagen til pigmentpletter

Når huden udsættes for stråling, producerer cellerne melanin for at beskytte huden. Det giver den brunlige kulør, pigmentpletter, der altså er et tegn på, at huden er i alarmberedskab. Huden kan kun tåle en vis portion stråling, og når den overskrides bliver melanin-produktionen hyperaktiv. Resultatet er pigmentpletter.

Læs også: Hudpleje-rutine på 3 minutter


3 løsninger

1. Fraktioneret CO2 laser er dyrt og virker kun på lys hud. Ellers kan der opstå endnu flere skader. Læs mere på  N’age, der udfører behandlingen.

2. Produkter. Som med alt andet i skønhedsjunglen er der noget, der virker og noget, der ikke gør. Med cremer og serum kan du MINDSKE synligheden af pigmentpletter. Prøv Even Better Skin Tone Correcting Lotion SPF 20 fra Clinique (50 ml., 375 kr.).

3. Undgå solen! Brug faktor 50 året rundt og en hat om sommeren. I to år! Herefter har huden “glemt” sin problematiske reaktion på stråling, og du vil igen kunne få ensartet hudfarve.

 

pigmentpletter

Følg Groom Room på Bloglovin og Facebook.

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

2 Comments

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Grooming

To Top