Connect with us

GROOM ROOM

Yves Rocher dufter af mand

yvesrocher

Duft

Yves Rocher dufter af mand

Nature Homme fra Yves Rochers

Lækre herreserier er altid mere end velkomne her på GR. Især når de er budget-venlige. Og det er lige, hvad Yves Rochers spritnye lancering, Nature Homme, er. Den byder på en række lækre produkter, der er bygget op over tre dufte med Eau de Toilettes (159 kr.) og tilhørende hair and body shampoos (69 kr.).

Læs også: Nyhed – Kvalitet på mikro-budget fra Yves Rocher Homme

Om duftene i Nature Homme

Cedar Wood & Lime er en energisk, vibrerende frisk duft, hvor krydrede skovnoter af cedertræ forenes med sprøde noter af lime og marokkansk mynte.

Cypress & Grapefruit er en energigivende, kontrastrig duft, hvor aromatiske noter af cypresskov kombineres med grapefrugtens bitre friskhed og opfriskende nuancer af ingefær.

Guaiac Wood & Juniper (billedet) er en livlig duft, hvor den let røgede karakter fra guajaktræ afbalanceres af krydret enebær og varm kardemomme.

Produkterne fås her.

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Duft

To Top