Connect with us

GROOM ROOM

Sådan binder du 4 klassiske slipseknuder

slips

Stil

Sådan binder du 4 klassiske slipseknuder

info

Der er voldsomt mange slipseknuder at vælge imellem – faktisk hele 85. Her kommer en guide til fire af de mest anvendelige – og flotteste slipseknuder: Four in Hand, Skinny, Half Windsor og Windsor.

Læs også: Den store jakkesæt-guide med designer Robert Esterajher

 

1. Four in Hand slipseknude

Den letteste og mest anvendte slipseknude, som enhver begynder kan lægge ud med. Four in Hand slipseknuden er en stram knude, der i sin tid skulle forhindre slipset i at blafre i vinden. Slipseknuden er smal, let assymetrisk og passer til alle lejligheder. Den bliver pænest, hvis slipset er af tykkere stof.

Sådan gør du

http://www.youtube.com/watch?v=0zEahKTLayw

2. Skinny slipseknude

Den skinny eller smalle slipseknude er den mest moderne af de fire. Den laves i det helt smalle slips og bruges til mere uformelle lejligheder med eksempelvis jeans til.

Sådan gør du

http://www.youtube.com/watch?v=tWZ8I8DWyGw&feature=related

 

3. Half Windsor slipseknude

Hvis du har brug for en slipseknude, der er en smule mere formel end de to første slipseknuder, skal du gå for en Half Windsor slipseknude. Det er en medium slipseknude, der egner sig bedst til standard skjortekraver og slips, der er lavet i let til medium tykkelse stof.

Sådan gør du

http://www.youtube.com/watch?v=xwESHg5V3pQ&feature=relmfu

 

4. Full Windsor knude

Så er vi ude i en ganske formel knude, der er perfekt til bryllupper og andre store begivenheder. Full Windsor slipseknuden er en trekantet, symmetrisk slipseknude, der egner sig bedst til skjortekraver med såkaldt cut-away, hvilket betyder, at der er et større rum mellem de to krave-ender og altså plads til den lidt bredere slipseknude.

 Sådan gør du

http://www.youtube.com/watch?v=J7Ng2HJwzzk&feature=relmfu

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

1 Comment

1 Comment

 1. Kennet Ejlersen

  22/04/2016 at 22:09

  Super gode videoer, der viser hvordan de forskellige slipseknuder skal bindes.
  Utrolig mange i dag, der stadig ikke kan binde de forskellige knuder.

  Men venlig hilsen
  Kennet Ejlersen

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Stil

To Top