Connect with us

GROOM ROOM

Sådan dækker du bumserne

Grooming

Sådan dækker du bumserne

info

Måske har du mange – måske får du bare en enkel i ny og næ. Ligegyldigt hvad, så er det irriterende at døje med bumser. Så hvordan får du dem dækket i en fart? Og hvad har Rick Genest a.k.a. Zombie Boy (billedet) med dine bumser at gøre?

Læs også: Serum mod skægpest og indgroede hår

Læs også: 4 trin mod fedtet og uren hud

Trin 1 – om natten

Rens huden godt med en renseskum, påfør din sædvanlige creme men IKKE på bumserne. Dup dem derimod med Brintoverilte 3% (kan købes i Matas og på apoteket. Dyp en vatpind i brintoverilten og påfør væsken direkte på urenheden. Brintoverilte kan også bruges forebyggende, når du mærker en prikken eller ser den første rødme, som indikerer, at en bums er på vej. På den måde kan du tage bumsen i opløbet, så den ikke når at bryde ud.

Trin 2 – om dagen

Når du skal ud i offentligheden, vil du helst have dækket bumsen, så den er helt usynlig. Og her er det, at Zombie Boy kommer ind i billedet. For Vichy har introduceret et mirakelprodukt, som kan dække ALT – selv Zombie Boys tatoveringer – som jo er en del mere krævende end dine bumser. Produktet hedder Dermablend og kommer både som ansigts- og kropsfoundation, kompaktmakeup og stift. Hvis du har større områder med acne anbefaler vi, at du bruger kompakten, Compact Corrective Creme (billedet) på områderne, og hvis du bare har enkelte udbrud, kan du med fordel bruge stiften, Corretive Stick, der også er let at have med i lommen.

Dermablend fra Vichy fås på Apotetket fra februar. Priser fra 160 kr.

 

 

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Bedste middel mod bumser

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Grooming

To Top