Connect with us

GROOM ROOM

Det skal du bruge til at ordne fødder med

fødder

Grooming

Det skal du bruge til at ordne fødder med

info

Grejet er super vigtigt, hvis du skal lykkes med at ordne dine egne fødder. For mandefødder er ofte udstyret med tykke negle og godt med hård hud, som kræver sine redskaber at få bugt med. Du skal bruge følgende: Et kar med varmt vand tilsat lidt olivenolie og salt, hudhøvl, neglesaks, negleklipper, pimpsten og en god, fed creme.

Sådan gør du

1. Blød fødderne op i 15-30 minutter i det varme vand og tør dem i et håndklæde.

Her er hemmeligheden bag en professional fodbehandling: Hudhøvlen. Der er INGEN måde, du kan fjerne hård hud mere effektivt på end med en hudhøvl. Brug den primært på hælene og gå forsigtigt frem og tag lidt ad gangen. Ellers risikerer du at blive m i huden de efterfølgende dage.

2. Skræl den hårde hud af med en hudhøvl. Der er INGEN måde, du kan fjerne hård hud mere effektivt på end med sådan en fætter, der er udstyret med et skarpt barberblad. Brug den primært på hælene og gå forsigtigt frem og tag lidt ad gangen. Ellers risikerer du at blive øm i huden de efterfølgende dage. Merkur fodhøvl, 119 kr.

319 kr. her

3. Klip den hårde hud omkring neglene af med en lille, god neglesaks.  Dovo Neglesaks, 319 kr. her

 

Hvis du har meget tykke negle, der er svære at klippe i, kan du bruge en negletang. Den klipper selv de tykkeste mandenegle med stor nøjagtighed og resultatet bliver super flot. Dovo negletang, 655 kr.

3. Hvis du har meget tykke negle, der er svære at klippe i, kan du bruge en negletang fremfor en neglesaks eller -klipper. Tangen klipper selv de tykkeste mandenegle med stor nøjagtighed og resultatet bliver super flot. Pas på ikke at klippe for langt ned i siderne, da du risikerer at få nedgroede negle. Dovo negletang, 655 kr.

4. Finpuds dit arbejde med hudhøvlen med en pimpsten. Den filer let og gør overfladen helt ensartet og blød. Fås i de fleste Matas-forretninger.

4. Finpuds dit arbejde med en pimpsten. Den filer let og gør overfladen helt ensartet og blød. Fås i de fleste Matas-forretninger. Slut af med en god creme. Det er ligegyldigt om den er til hænderne, fødderne eller kroppen. Pleje er pleje!

 TIP Hvis du ikke har tid til at give dig selv en fodbehandling, kan du smøre dem ind i rigelige mængder creme, tage en plasticpose udover hver fod og sove med ordningen. Så vågner du med garanti med meget blødere og finere fødder.  

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Grooming

To Top