Connect with us

GROOM ROOM

Månedens 3 bedste shower gels

bad

Grooming

Månedens 3 bedste shower gels

Forkæl dig selv med en shower gel af god kvalitet. Ikke nok med, at den dufter bedre end dem fra supermarkedet, men den udtørrer heller ikke din hud.

Læs også: Mild aftershave med aloe vera og B5-vitamin

GR’s favoritter

 

1. Den naturlige shower gel

Nordic Spa Eath Body Wash fra By Nord er baseret på naturlige, nordiske ingredienser. Den er fri for parabener, silicone, mineralske olier og syntetisk parfume, og så dufter den dejligt af skovsø; rent, frisk og naturligt. Forhandler henvises på tlf. 70 22 70 15.

 

2. Den traditionelle shower gel

Yves Rocher’s Oriental Shower Gel er inspireret af den sæbe, man bliver vasket og skrubbet med i traditionelle, tyrkiske hammam bade. Shower gel’en er baseret på økologisk argan-olie og botanisk glycerin, der efterlader huden blød og velnæret. Duften er orientalsk og dyb men efterlader blot et hint af duft på huden. 75 kr. her.

Læs også: Rejsestørrelser til håndbagagen

 

3. Den højteknologiske shower gel

Hydra Mag C Shower Gel fra Vichy Homme er tilsat vitaminer og mineraler som magnesium og C-vitamin, der gør huden mere levende at se på og modvirker udtørring. Shower gel’en er desuden sæbefri, hvilket gør den ekstra egnet til dig med tør hud. Og så kan du vaske hår i den. 95 kr. på Apoteket.

 

showergel

 

Følg Groom Room på Bloglovin og Facebook

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Grooming

To Top