Connect with us

GROOM ROOM

Forever young med pHformula

vita

Grooming

Forever young med pHformula

info

pHformula udvider nu serien med en højkoncentreret vitamin A creme, Vita A, med retinol A-kompleks, der modvirker synlige tegn på ældning og problemhud.

Læs om flere anti-aging produkter her

Retinol A-kompleks

Retinol A-kompleks er kendt for sin unikke evne til at påvirke kollagen og elastin-syntesen i huden, og den høje dosis retinol i Vita A sikrer, i kombination med de øvrige ingredienser, en umiddelbar og langsigtet effekt. Derfor vil du efter regelmæssig brug også opleve en synlig reduktion af fine linjer og rynker, ujævn hudtone og aldersbetingede pletter på huden.

24 timers fugt

Du vil også opleve, at din hud bliver mindre tør på grund af Vita A cremens 24 timers fugtende kompleks med sodium lactat, carbamid og mælkesyre, der arbejder i synergi og assisterer med vedvarende fugt og beskyttelse af huden.

Anvendelse

Brug cremen hver aften. Har du sensitiv hud, bør du langsomt trappe op på grund af retinol-indholdet, så du starter med at bruge den én aften om ugen, herefter hver 3. dag, indtil huden er klar til daglig brug.

Om pH formula

pHformulas produkter er pharma-cosmeceuticals, for produkternes forskønnende virkning er bygget på farmaceutisk viden om regenerativ medicin. En sammensætning, der er helt unik på markedet og som skaber umiddelbare resultater. Alle pHformulas produkter er udviklet på eget laboratorium i Barcelona, hvor man til daglig forsker i udviklingen af nye hudplejeprodukter, der både kan bruges på klinikkerne som tilbundsgående problemløsere til hudtilstande.

pHformula Vita A er uden parfume, 840 kr. Forhandler henvises på tlf. 7021 107

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Grooming

To Top