Connect with us

GROOM ROOM

Vælg den bedste pomade og red læberne!

læbepomade

Krop & ansigt

Vælg den bedste pomade og red læberne!

Det er årets værste tid for læberne. Hvis dine allerede er godt tørre og – gud forbyde det – sprækkede, så sæt ind med en god læbepomade nu.

Læs også: Årstidens bedste creme

Gå udenom…

Mange læbepomader indeholder masser af parfume (så du kommer til at lugte knap så maskulint af vanilje og bær), så undgå helt dem med parfume eller vær sikker på, at du kan leve med den, der er brugt. Vær også opmæksom på, at læbepomade ofte indeholder et stort indhold af det afhængighedsskabende stof petrolatum, også kaldet parafinum liquidum. Petrolatum ligger sig som en film på dine læber og forhindrer dem i at ånde. Læberne bliver tilmed afhængige af denne film og skrøbelige uden, så du skal smøre mere og mere og hele tiden. Tjek derfor ingredienslisten og gå uden om læbepomader med dette stof.

Læs også: 8 tips til tør hud

Og vælg…

Apotekets egen læbepomade indeholder masser af lækre, plejende ingredienser som planteolier, jojobaolie og bivoks. Og INGEN petrolatum eller parfume. Giv læberne et ordentligt lag inden sengetid og vågn op med betydeligt blødere læber.

2 stk. for 32,95 kr. på Apoteket eller her.

 

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Krop & ansigt

To Top