Connect with us

GROOM ROOM

3 cool parfumehuse, du skal eje fra DEL 1/3

byredo

Duft

3 cool parfumehuse, du skal eje fra DEL 1/3

info

byredo2

Svenske Byredo fra 2006 er det første af tre parfumehuse med en cool-faktor, der slår det meste. Byredos flakoner er et lille kunstværk i sig selv, og indholdet er sublimt. Selvom Byredo er skandinavisk og æstetikken med klare referencer hertil, så har grundlægger og parfumeur, Ben Gorham, indianske rødder og har boet store dele af sit liv i forskellige verdenshjørner. Og det kan duftes…

Læs også: 3 cool parfumehuse, du skal eje fra – DEL 2

Læs også: 3 cool parfumehuse, du skal eje fra – DEL 3

 

Duftene

Formlerne på herreparfumerne fra Byredo er ikke lette og luftige, som vi ellers kunne forestille os det fra et moderne, svensk parfumehus. De er derimod krydrerede samt musk- og træ-dominerede. Med andre ord: For rigtige mænd.

Vi elsker især herreparfumen Byredo Mister Marvelous med noter af mandarinblade, neroli, grøn lavendel, bambus, sort amber og cedertræ. 50 ml. Eau de parfum, Byredo, 95 euro her.

 

Følg Groom Room på Bloglovin og Facebook

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Duft

To Top