Connect with us

GROOM ROOM

4 parfumer til sommeren

Chinotto di Liguria

Duft

4 parfumer til sommeren

info

Er du ved at løbe tør for lækker duftevand og savner du inspiration til, hvilken parfume som skal være din næste? I dette indlæg vores bud på, hvilke parfumer der er sommerens bedste.

Fælles for alle de omtalte parfumer er, at de er maskuline uden at være for tunge. De lægger sig som en blød og liftlig duft omkring dig her i sommerheden, og du undgår derved at falde i en klassisk ”cologne-fælde”, hvor din parfume stjæler al opmærksomheden, frem for blot at supplere din udstråling og påklædning.

Mr. Burberry Indigo (EDT)

Mr Burberry

Indigo er Burberrys nyeste duft i Mr. Burberry-serien. Den er udviklet i samarbejde med en af tidens mest anerkendte parfumemagere Francis Kurkdijan fra Armenien. Indigo er en hyldest til de engelske kyster, og dufter fænomenalt af citron og mint med en undertone af rosmarin og eg.

Burberry har med Indigo lavet en duft, der vil tiltale de fleste. Den er frisk og – til dels – forudsigelig. Den er let og frisk, og egner sig derfor rigtig godt til sommeren.

Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Chinotto Di Liguria (EDT)

Chinotto di Liguria

En af vores 2018-favoritter er Acqua Di Parma-duften med det lange navn, som du især vil elske, hvis du holder af Italien. Denne duft tager dig direkte tilbage til en sen sommeraften i en italiensk landsby med pasta, rødvin og – naturligvis – San Pellegrino. Chinotto Di Liguria dufter mistænkeligt meget som sidstnævnte med appelsin.

Netop den friske duft af appelsin er kendetegnende for Chinotto Di Liguria. Dette kombineret med Chinotto, der er en særlig citrusfrugt, der kun vokser i middelhavsområdet, giver parfumen en udsøgt duft. Herudover indeholder Chinotto Di Liguria bl.a. også jasmin, kardemomme og muskat-nød, hvilket giver den en skarpere kant, der virker som et godt supplement til citrusduften.

Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Chinotto Di Liguria er en unisex parfume med en stærk karakter. Det er måske ikke en duft, som du kan bære til hverdag på kontoret, men et par strejf før dit aftenarrangement kan helt sikkert gøre underværker for dit dametække

Guerlain L’Homme Idéal L’Intense (EDP)

Guerlain l'homme

Idéal L’Intense er den nyeste duft fra franske Guerlain. Den er skabt til den idéelle mand, der reelt kun mangler duften, der kan gøre ham perfekt.

Lad os skrive det med det samme; Idéal L’Intense er en ret eksklusiv duft, som man enten elsker eller hader. Her på redaktionen synes vi dog rigtig godt om den. Det er en duft, som man lægger mærke til, da den har en ret karakteristisk duft af blomster. Foruden ekstrakt af bulgarske roser indeholder den også mandler, vanilje og – pudsigt nok – chillipeber.

Idéal L’Intense er en parfume til dig, der ikke er bange for at skille dig ud. Som med Chinotto Di Liguria er det måske ikke en parfume, som du skal bruge til hverdag. Kan du godt lide det lidt eksklusivt og samtidig ikke er bange for at skille dig ud, så er dette dog et godt valg til din date lørdag aften. Vi anbefaler, at du prøver den, inden du køber den.

Calvin Klein Eternity Air (EDT)

Calvin Klein Eternity Air

Eternity Air er Calvin Kleins bud på, hvordan luften burde dufte. Og den er ikke værst, skal vi hilse at sige. Duften er en videreudvikling på CKs Eternity fra 1989, og den er helt bestemt sofistikeret og lækker, uden at være prangende på nogen som helst måde. Det er en lys duft, der egner sig perfekt til de varme forårsaftner og somre, og som du både kan bruge på kontoret og i byen om aftenen.

Eternity Air dufter både af klementiner og æbler. Den indeholder nuancer af lavender og eg, og er en rigtig fin all-around duft, til dig der bare gerne vil dufte godt, uden nødvendigvis at skulle bruge for meget energi på det.

Artiklen er præsenteret i samarbejde med ParfumDreams, hvor du finder et bredt udvalg af lækre parfumer online til priser, hvor de fleste kan være med.

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Duft

To Top