5 herreprodukter til sommeren

Skal du holde ferie i det danske eller en smut sydpå? Så opgradér dit grooming kit med nye herreprodukter, der emmer af sol og sommer. Hvis du er som de fleste mænd, så køber du sikkert de samme herreprodukter hver gang. Men det skader faktisk ikke at følge sæsonen, for hver årstid kalder på nye produkter. Om sommeren har du eksempelvis brug for solbeskyttelse, en lettere herreparfume og gode renseprodukter, der fjerner sved og forurening.

5 herreprodukter, der sommerhitter

1. Brug Vichy Normaderm Deep Cleansing Purifying Gel Ansigtsgel hver aften, inden du går i seng. Ansigtsgelen er en dybderensende gel med termisk kildevand, der vasker dagens sved, sand og saltvand af, så du undgår uren hud. Virker også beroligende efter barbering.

2. Hav altid en solstick som Clinique Targeted Protection Stick SPF35 med i lommen, så du let lige kan give pande, næse og kinder og andre udsatte steder en ekstra omgang, hvis du skal være i solen. Den er nem at påføre, fedter overhovedet ikke og vigtigst af alt – den beskytter dig mod hudkræft og rynker! Solens UVA stråler ælder din hud på rekordtid, så hvis du vil beholde dit gode udseende, må du beskytte det.

3. Baldessarini Del Mar Seychelles Edition Eau de Toilette emmer af maskulin friskhed og er perfekt til lange sommeraftener under åben himmel. Topnoterne er frisk vandmelon, sort peber og angelica olie. Dertil kommer tungere hjertenoter af muskatnød og tobak giver lune og dybde til duften. Bundnoterne, som forbliver længst tid på huden, er træagtige og dybe fra eg, guaiac træ og ruskind.

4. Vær ekstra omhyggelig med hygiejnen og vask dig altid med sæbe, der fjerner bakterier, så du ikke kommer til at lugte. Prøv Axe Anti Hangover Showergel.

5. Dit hår skal selvfølgelig være lækkert, men spar lidt på voksen, så du ikke smelter i varmen. Paul Mitchell Clean Cut er let i konsistensen og holder styr på lokkerne uden at fedte.

Alle produkter kan købes på Luxplus.dk

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *