Connect with us

GROOM ROOM

3 stilede grooming kits til badeværelset og træningstasken

aesop

Grooming

3 stilede grooming kits til badeværelset og træningstasken

info

Aesop har skabt tre fine grooming kits til mænd. Quill Anti-Oxidant Grooming Kit (€135) til hjemme-ansigtsbehandling, Preen Grooming Kit (€80) med alt godt til kroppen og Soar Grooming Kit (€70) med basis-sager, du har brug for efter træning.

Læs også: Vælg den bedste pomade og red læberne!

Til ansigtsbehandlingen

Quill Anti-Oxidant Grooming Kit er det perfekte kit, når du skal give dig selv ren og flot hud. Kittet indeholder rensegel, rensemaske, toner og serum fra Aesops Parsley Seed serien, der er proppet med vitaminer og antioxidanter, der genopliver grå og trist hud.

Sådan bruger du kittet

1. Start med at rense ansigtet i Parsley Seed Facial Cleanser.

2. Påfør Parsley Seed Facial Masque og lad den virke i ca. 10 minutter.

3. Vask masken af i lunken vand. Påfør Anti-oxidant Facial Toner med en vatrondel og slut af med Anti-oxidant Serum.

Læs også: Sådan behandler du forstørrede porer og hudorme

Til kroppen

Med Preen Grooming Kit får du opfriskende produkter med mandarin og rosemarin til krop og hænder. Sættet indeholder en flydende håndsæbe, håndcreme, showergel og body balm. Produkterne renser nænsomt, så du ikke får den sædvanlige tørre, kløende fornemmelse efter bad og håndvask.

 

Til fitnesscentret

Hvis du er trænings-typen, vil du elske Soar Grooming Kit der er lige til at tage med i træningstasken. Kittet indholder plejende showergel, shampoo og aftershave lotion. Den sidste virker som en dagcreme, så du ikke behøver at medbringe ekstra ansigtsprodukter. Smart!

 

Alle Grooming Kits fås her.

Læs også: Det perfekte grooming kit fra Aesop

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Grooming

To Top