|

Giv dig selv en klassisk D.R. Harris Wet Shave barbering

Det over 200 år gamle London-baserede apoteker-mærke D.R. Harris & Co. er især kendt for deres lækre shaving-produkter. På skønhedsklinikker og barbersaloner i England kan man få deciderede D.R. Harris & Co. behandlinger, heriblandt den lækre Wet Shave.

Men du behøver ikke rejse efter behandlingen, for du kan faktisk lave den på dig selv… De nødvendige produkter fra D.R. Harris & Co. fås i gentleman-butikken Essence & Grooming, Gothersgade 7 i København.

Læs også: Essence & Grooming – nyt herreunivers i København

Opskrift på en original D.R. Harris Wet Shave

1. Scrub ansigtet med D.R. Harris & Co. Exfoliating Cream. Pas på, hvis du har urenheder og scrub ikke direkte på dem.

2. Skyl scrubben af og placér derefter en lun, opvredet bomulds-vaskeklud over ansigtet og nyd varmen et par minutter. Den lune damp vil gøre din hud smidigere og skægstubbe lettere at fjerne.

3. Massér en af mærkets luksuriøse D.R. Harris & Co. Shaving Creams ind i huden – glem ikke halsen. Vælg den Shaving Cream variant, du synes, dufter bedst. Det er ikke kun resultatet men også oplevelsen i sig selv, der tæller.

4. Barbér dig som du plejer med en skraber. Hvis du skal opnå den helt perfekte barbering og tilhørende mande-følelse, så gør det med en gammeldags Double Edge skraber.

Læs også: Optimér din barbering med en justerbar Double Edge skraber

5. Skyl barbercremen af og påfør den alkoholfrie D. R. Harris & Co. Arlington Aftershave Milk, som er en mild, desinficerende lotion, der modvirker skægpest og indgroede hår.

6. Slut af med at lægge en kold, opvredet bomulds-vaskeklud over ansigtet for at lukke porrerne og dulme irritationen i hårsækkene.

Om D.R. Harris

D.R Harris & Co. er et af Londons ældste apoteker og leverandør til det engelske hof. Selve apoteket ligger i St. James’s Street og produkterne produceres stadig efter gamle metoder og håndpakkes på firmaets egen adresse lige rundt om hjørnet.

Følg Groom Room på Bloglovin og Facebook

 

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *