Connect with us

GROOM ROOM

4 luksusbiler til den kræsne mand

hummer

Livsstil

4 luksusbiler til den kræsne mand

Det er sommer, og vi skal ud at cruise langs kysterne. GR drømmer om at gøre det i en af de fire biler herunder. Hvilken drømmer du om? Smid gerne en kommentar efter artiklen..!

1. AUDI A1 Sportback – luksusbilen til byen

Audi A1 er indbegrebet af lækkert design, sporty køreegenskaber og økonomisk dieselmotor. Modellen har altid været et skridt foran og sætter helt nye standarder i minisegmentet for små, kompakte biler. Audi A1 Sportback passer perfekt til bymanden, der prioriterer luksus og eksklusivitet højt men stadig vil kunne smide bilen ind på en hvilken som helst p-plads. Bilen har den kendte 1,6 dieselmotor, som har 105hk. Det er en motor, som gør minibilen til en raket. Kvaliteten er i højsædet og designet af cockpittet sidder lige i skabet. Læs mere om Audi A1 Sportsback hos Biltorvet.

audi-a1-sportback

2. BENTLEY Continental Supersport – gentlemanfantasien

Bentley Continental Supersports er den hurtigste og mest kraftfulde Bentley model nogensinde. Den er forførende, muskuløs og er som skabt til manden, der ønsker at imponere. 630 hk, sublimt håndværk, uovertruffen komfort, højteknologiske egenskaber og den modstandsdygtige finish gør Bentley Continental Superport til bilen, som mange – inklusiv os – drømmer om.

bentley-continental-supersports3. HUMMER H3 – kraftkarlen

Når vores yndlings 80’er ikon, Arnold Schwarzenegger, ejer en, skal vi selvfølgelig også. Hummeren er en rigtig mandevogn. Den er kraftfuld, maskulin, robust og funktionel i enhvert form for terræn. Den er især anerkendt for sin imponerende, robuste kropsbygning og ydeevne, hvilket gør H3 til en evig klassiker til manden, der skal køre offroad – eller bare gerne vil vække opmærksomhed med sin store størrelse.

Hummer-H3-20094. LAMBORGHINI Gallard0 – drengedrømmen

Rosinen i pølseenden: Den lækre og ultra elegante Lamborghini, som er indbegrebet af drømmebilen. Det kantede og maskuline design og den spindende motor forfører vores drengehjerter. Med den forholdsvist nye model Lamborghini Gallard0 er det muligt at opleve præstationerne, intensiteten og fascinationen af motorsport på vejen, da modellen er så tæt på racerbilen, som det er muligt at komme.

lamborghini_gallardo

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

1 Comment

1 Comment

  1. John Laursen

    08/11/2018 at 14:20

    Velskrevet artikel, der beskriver nogle super cool biler!

    Ser gerne flere af disse artikler.

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Livsstil

To Top