Connect with us

GROOM ROOM

Det nye Fifa 15 – denne gang med følelser!

FIFA XboxOne PS AuthenticPlayerVisual Messi

Livsstil

Det nye Fifa 15 – denne gang med følelser!

info

Enhver mand gemmer på en dreng indeni. Og den dreng elsker at spille computerspil! Fodboldklassikeren Fifa er en all time favorit og nu
kommer skaberne med en ny og særdeles opdateret version, Fifa 15:

Nu med følelser

Fifa 15 har fået meget større detaljegrad, så du kan opleve de store fodboldfølelser som aldrig før. For første gang i Fifa spillets historie vil alle 22 spillere på banen nemlig være bundet sammen ved hjælp af Emotional Intelligence-teknologien, der betyder, at spillerne vil reagere på både deres med- og modspillerens handlinger i takt med kampenes udvikling.

Publikum er med

Kampen vil også føles mere levende en nogensinde før, for publikum har fået særlige måder at opføre sig på alt efter hvilken klub, liga, land og kontinent, de er fra. Så du vil ganske enkelt kunne høre forskel på deres råb og den generelle stemning.

Fifa 15

Mere taktik

Som kampen skrider frem kan holdene dynamisk justere deres taktik. Hvis dit hold fører med et enkelt mål vil modstanderne for eksempel forsøge at holde på bolden for trække tiden. På den måde får du en mere varieret spilleoplevelse med mere menneskelige modspillere, der på samme måde tager vilde chancer, hvis de er bagud!

Skærmbillede 2014-09-02 kl. 09.44.29

 Virkelighedstro, styrbare spillere

De virtuelle fodboldspillere ligner i Fifa 15 deres virkelige, fysiske alter egoer. Med et helt nyt lysrenderingssystem forandrer spillernes udseende, så du kan genkende detaljer i spillernes ansigter. Også styringen af spillerne er blevet mere intuitiv og realistisk med en ny “Run Touch Dribbling”-teknologi, der gør det lettere for spillerne at holde på bolden under spurt og nærkamp.

Fifa 15

Fifa 15 fås i butikkerne fra 25. september 2014

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Livsstil

To Top