Connect with us

GROOM ROOM

TouchTech skægtrimning til dig der elsker gadgets

remington

Gadgets

TouchTech skægtrimning til dig der elsker gadgets

info

I en travl hverdag er trimning af skægget ofte noget, der hurtigt skal overstås, så man kan gå i bad, hoppe i tøjet og tage på arbejde. For mange mænd er det en del af morgenrutinen, der ofte foregår mere eller mindre på rutinen, da man kender både sit ansigt og sine præferencer for ansigtsbehåring.

En god skægtrimmer skal derfor være nem at betjene.  Samtidig skal den fungere skarpt og præcist, så manden kan få trimmet sit skæg, nøjagtigt som han ønsker det. Derudover gør det naturligvis heller ikke noget, at skægtrimmeren holder længe på en opladning, så man ikke går kold midt i en skægtrimning…

Ny ”fuldautomatisk” skægtrimmer fra Remington

Remington MB4700 TouchTech skægtrimmerHer på bloggen har vi fået fornøjelsen af at teste den nye MB4700 TouchTech Skægtrimmer fra Remington, der gør skægtrimningen til en leg og de første par gange faktisk helt fornøjelig. MB4700 TouchTech er efterfølgeren til sidste års model MB4560, og udmærker sig ved at have en berøringsfølsom, digital skærm, hvor du kan tilpasse både hastigheden på bladene og længden. Dette giver dig en optimal og præcis trimning med et ensartet udtryk hver gang.

Med hele 175 forskellige længdeindstillinger og en præcision på 0,1 mm. er den nye model en ret cool gadget. Det lyder avanceret, men den er faktisk overraskende nem at betjene. Du indstiller blot den ønskede længe og trykker ”trim”. Når du er færdig, lægger du den blot fra dig igen. Hukommelsesfunktionen i skægtrimmeren gør, at den husker dine seneste indstillinger næste gang, du samler den op igen. Du skal altså ikke spilde tid på at tænde og indstille trimmeren.

Skærmen fungerer efter hensigten, og reagerer umiddelbart, hver gang du trykker. Du behøver ikke være bekymret for, om du utilsigtet kommer til at ændre indstillinger midt i en barbering. Når du har valgt din ønskede indstilling, kan du låse skærmen, så du først skal låse den op, førend du kan ændre på indstillingerne. Perfekt hvis du har små børn i huset eller en drillesyg kæreste.

Velegnet til dig der er på farten

MB4700 fra Remington er designet til, at du kan have den med dig, når du er forretningsrejse eller weekend get-away. Den leveres i et rejseeuti, så den er lige til at pakke ned i kufferten. Batteriet holder til 50 minutters trimning, og du kan nemt aflæse batteristatus på skærmen. Skulle det ske, at du løber tør for batteri, mens du befinder dig på et hotel i udlandet, kan den oplades via et USB-stik. Du behøver derfor ikke have din adapter med.

Den nye MB4700 TouchTech skægtrimmer fra Remington kan bl.a. købes i Elgiganten og på Made4men.dk. Prisen er ca. 900 kr. Der medfølger opbevaringsetui, USB-kabel til opladning. Brugermanual og så får du hele 3 års garanti på apparatet.

Continue Reading

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Gadgets

To Top