Connect with us

GROOM ROOM

Copenhagen Fashion Week SS13 – Villa-show og havefest hos Soulland

Shopping

Copenhagen Fashion Week SS13 – Villa-show og havefest hos Soulland

info

Der er ikke noget bedre end et at blive overrasket af et anderledes show! Henrik Vibskov er en mester i diciplinen, men i aftes lykkedes det også for designer Silas Adler, da han præsenterede næste sommers kollektion fra sit mærke Soulland.

Kollektionen blev vist frem i en forladt villa på Østerbro i København, der i dagens anledning var omdannet til et levende vokskabinet med herre-modeller på rad og række. Som en ekstra feature var der opstillet skilte med scanningskoder ved siden af hver model, så showgæsterne kunne downloade en lille video på telefonen med catwalk og oplysninger om de pågældende styles.

Læs også: Copenhagen Fashion Week SS13 – Favoritter fra David Andersen

 

Silas Adler fortæller her om inspirationen bag kollektionen og den alternative måde at holde show på (bonusinfo: Den opmærksomme seer vil kunne få øje på Groom Room’s Line Munkholm i baggrunden)

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Shopping

To Top