Connect with us

GROOM ROOM

Toilettasker til mænd – de fem bedste

toilettaskertilmænd LYLE&SCOTTZIPSHAVINGBAG

Shopping

Toilettasker til mænd – de fem bedste

Toilettasker til mænd kan være en anelse fesne, når de er i dårlig kvalitet og design, men de kan også ekstremt stilfulde, når de er lækre og veludførte. Og toilettasken er faktisk den eneste rigtige måde at transportere dine barbersager, din ansigtscreme og andet grej på, når du skal til sleep over hos kæresten, på weekendtur eller ferie. Under alle omstændigheder er Netto posen er et no go!

Læs også: Guide – sådan bruger du barbersæbe

GR har samlet de 5 bedste toilettasker til mænd her…

1. Den økologiske Kenyatta Organic Cotton-Canvas Wash Bag, WANT Les Essentiells de La Vie, ca. 1.200 kr. her

Om mærket: WANT Les Essentiells de La Vie er et New York baseret mærke, som specialiserer sig i accessories til mænd med fokus på elegante og tidsløse rejseartikler, som toilettasker til mænd, af meget høj kvalitet. Mærket er grundlagt af tvillingerne Messrs Dexter og Byron Peart.

5 toilettasker til mænd - Kenyatta Organic Cotton-Canvas Wash Bag

 

2. Den dyre Icon Two-Tone Leather Wash Bag, Tarnsjo Garveri, ca. 3.100 kr. her

Om mærket: Mærket Tärnsjö Garveri har produceret højkvalitets lædervarer siden 1873. Indfarvningsprocessen er særligt kendetegnede for Tärnsjö Garveri, som bruger syre fra bark, hvilket giver de flotte, mættede farver. Hvert produkt bliver kun mere særligt og imponerende med tiden, da læderet får en helt unik patina, når det tages i brug.

5 toilettasker til mænd - TARNSJO GARVERI Icon Two-Tone Leather Wash Bag

 

3. Den klassiske Tigino Toiletry Bag, Tiger of Sweden, 1.100 kr.

Om mærket: Tiger of Sweden er, som navnet antyder, grundlagt i Sverige. De færreste ved dog, at det skete helt tilbage i 1903, for det var først i 1993, at Tiger fik sit store gennembrud med sin avantgarde tilgang til herre-konfektion, der redefinerede jakkesættes silhouette. En silhouette, som Tiger tog fra fra boxy til slim og vandt en rekordstor fanskare på.

5 toilettasker til mænd - Tigino Toiletry Bag, Tiger of Sweden

4. Den rå Zip Shaving Bag, Lyle and Scott, 599 kr. her

Om mærket: Skotske William Lyle og Walter Scott grundlagde Lyle & Scott som et et undertøjsfirma tilbage i 1874. De fik et lån i banken på 800 pund og begyndte deres produktion af kvalitetsvarer, som senere udviklede sig til også at inkludere tøj og accessories, heriblandt toilettasker til mænd.

5 toilettasker til mænd - LYLE & SCOTT ZIP SHAVING BAG

 

5. Den budgetvenlige Metro Washbag, Calvin Klein, 450 kr. her

Om mærket: Det er Calvin Richard Klein, der står bag det gigantiske imperium Calvin Klein Inc. Mærket slog igennem i 1968 ved en fejltagelse, da en frakke-indkøber fra en stor butikskæde i NY stod af på en forkert etage på et hotel og gik direkte ind i Barry Schwartz og Calvin Kleins arbejdsrum. Her designede de to barndomsvenner frakker, som indkøberen straks forelskede sig i og lagde en ordre på 50.000 dollars.

5 toilettasker til mænd - Metro washbag Calvin Klein

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Shopping

To Top