Connect with us

GROOM ROOM

Toilettasker til herrer – de fem bedste

Toilettaske til mænd

Shopping

Toilettasker til herrer – de fem bedste

info

En toilettaske er den optimale måde at transportere dine barbersager, tandbørster, ansigtscreme og andet grej på, når du skal sove hos kæresten, på weekendtur eller på ferie. Alle mænd bør derfor ege en toilettaske, som de kan have med, når de skal overnatte andre steder end i eget hjem og egen seng.

Toilettasker til herrer kan være en anelse fesne, når de er i dårlig kvalitet og design, men de kan også ekstremt stilfulde, hvis de er lækre og veludførte.

Den gode toilettaske er sådan en, som du ønsker at opbevare dine toiletartikler i, selvom du bare er derhjemme, det er tirsdag og du skal op på arbejde næste morgen.

I dette indlæg har vi samlet 5 af vores favorit-toilettasker. Toilettasker til herrer kommer i forskellige prisklasser, materialer og designs, så du er helt sikker på, at kunne finde en toilettaske, som falder i din smag.

Find din nye toilettaske hos GR i dag. Så slipper du for at skulle medbringe dine toiletartikler i en gul Nettopose, næste gang du skal overnatte hos kæresten eller når du skal i sommerhus med vennerne.

Læs også: Guide – sådan bruger du barbersæbe

1. Den økologiske toilettaske

Om mærket: WANT Les Essentiells de La Vie er et New York baseret mærke, som specialiserer sig i accessories til mænd med fokus på elegante og tidsløse rejseartikler, som toilettasker til mænd, af meget høj kvalitet.

Mærket er grundlagt af tvillingerne Messrs Dexter og Byron Peart og Organic Cotton-Canvas er en af vores helt klare favoritter

Økologisk toilettaske til herrer

Kenyatta Organic Cotton-Canvas Wash Bag, WANT Les Essentiells de La Vie – set hos Mr Porter til ca. 1.200 kr.

2. Den dyre toilettaske

Om mærket: Mærket Tärnsjö Garveri har produceret højkvalitets lædervarer siden 1873. Indfarvningsprocessen er særligt kendetegnede for Tärnsjö Garveri, som bruger syre fra bark, hvilket giver de flotte, mættede farver.

Hvert produkt bliver kun mere særligt og imponerende med tiden, da læderet får en helt unik patina, når det tages i brug.

Dyr toilettaske til mænd

Icon Two-Tone Leather Wash Bag, Tarnsjo Garveri set til 3.100 kr.

3. Den klassiske toilettaske

Om mærket: Tiger of Sweden er, som navnet antyder, grundlagt i Sverige. De færreste ved dog, at det skete helt tilbage i 1903, for det var først i 1993, at Tiger fik sit store gennembrud med sin avantgarde tilgang til herre-konfektion, der redefinerede jakkesættes silhouette. En silhouette, som Tiger tog fra boxy til slim og vandt en rekordstor fanskare på.

Tiger of Sweden toilettaske

Tigino Toiletry Bag fra Tiger of Sweden til 1.100 DKK

4. Den rå toilettaske

Om mærket: Skotske William Lyle og Walter Scott grundlagde Lyle & Scott som et et undertøjsfirma tilbage i 1874.

De fik et lån i banken på 800 pund og begyndte deres produktion af kvalitetsvarer, som senere udviklede sig til også at inkludere tøj og accessories, heriblandt toilettasker til mænd.

Toilettaske til mænd

Zip Shaving Bag fra Lyle and Scott – set til 599 kr. hos Boozt.com

5. Den budgetvenlige toilettaske

Om mærket: Det er Calvin Richard Klein, der står bag det gigantiske imperium Calvin Klein Inc.

Mærket slog igennem i 1968 ved en fejltagelse, da en frakke-indkøber fra en stor butikskæde i NY stod af på en forkert etage på et hotel og gik direkte ind i Barry Schwartz og Calvin Kleins arbejdsrum. Her designede de to barndomsvenner frakker, som indkøberen straks forelskede sig i og lagde en ordre på 50.000 dollars.

Calvin Klein toilettaske

Metro Washbag fra Calvin Klein – set til 450 kr. hos Zalando

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Shopping

To Top