Den bedste læbepomade og 5 andre tips til gode læber

6 råd til at få de bedste læber i vinterkulden

Kom vinteren i forkøbet og sæt allerede nu ind mod tørre læber. Her er 6 tips, der giver læber, som din kæreste vil elske at kysse på.

1. Påfør et lag af den bedste læbepomade, Pleasant Pucker fra Mr Natty, inden natten. Der skal så meget på, at der stadig er noget tilbage, når du vågner om morgenen. Mr Natty Pleasant Pucker Lip Salve, 99 kr.

2. Rør ikke ved dine læber, hvis de er blevet ødelagte. Der går let betændelse i revnerne, og så kan ikke engang den bedste læbepomade redde dig.

3. Gnid læberne med en skive frisk æble, som indeholder frugtsyre. Syren opløser de døde hudceller.

4. Brug altid læbepomade med solfaktor i på ski- eller solferie. Læberne er noget af det, der først bliver forbrændt.

5. Undgå  læbepomade, som du skal påføre med fingrene. Pomaden forvandler sig til en bakteriebombe.

6. Undgå læbepomade som med petrolatum i. Det er et spildprodukt fra brændsels-industrien og ikke velegnet til hudpleje.

 

Om Mr Natty

Den berømte engelske barber og hårstylist, Matt Reine, var skuffet over udvalget af grooming produkter til mænd. Han valgte derfor at bruge sin viden og erfaring som barber og frisør, til at skabe et brand, der kunne leve op til hans egne forvetninger. Alle produkterne i serien er fremstillet af de bedste ingredienser. Designet er funktionelt og tidløst, men er tilsat moderne originalitet og humor. Du finder både barbersæbe, skægolie, skægvoks, skægshampoo og sæbe til dit skæg samt lækre stylingprodukter til håret. Produkterne er ikke testet på dyr.

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *