Connect with us

GROOM ROOM

4 trin mod fedtet og uren hud

activepureness

Grooming

4 trin mod fedtet og uren hud

info

For det meste hænger fedtet og uren hud sammen, fordi den øgede talgmængde (det, der fedter) ofte giver tilstoppede porer og dermed øget risiko for urenheder.

Comfort Zone relancerer nu sin serie, Active Pureness med nye, forbedrede formler. Active Pureness er milde men effektive produkter, der renser i dybden og genopretter balancen i hud, der har tendens til akne, urenheder og overproduktion af talg. Serien er uden parabener og dufter dejligt friskt og unisexet af pære og pæon.

Læs også: Code Pureté – koden til flot mandehud

Læs også: Fordi din krop spiser produkterne

4 trin til ren hud

1. Start med Active Pureness Cleansing Gel, der ved hjælp af milde tensider fjerner nattens eller dagens fedt og snavs fra huden. Skum den op, massér ind i huden og rens af med lunken vand. 245 kr.

2. Kom så Active Pureness Tonic på med en vatrondel og påfør i hele ansigtet. Det er en astringerende, mikro-peelende toner, der reducerer synligheden af store porer og forebygger tilstoppede porer (og dermed urenheder). 195 kr.

3. Dup herefter eventuelle urenheder direkte med Active Pureness Corrector på en vatpind. Det er en intensiv SOS gelé-behandling med C-vitamin, der dæmper inflammation i det enkelte udbrud. 185 kr.

4. Slut af med at påføre Active Pureness Hydra Fluid i hele ansigtet. Det er en oliefri, fugtgivende lotion med liposomer og C-vitamin, der matterer og behandler uren hud. 275 kr.

Bonus-produkter, hvis du vil gøre ekstra for din hud…

Active Pureness Scrub kan du bruge på tør hud to gange om ugen inden, du går i bad. Det er en peeling-gelé med knust, rent silica-mineral. Den fjerner effektivt tilstopninger og ujævnheder og gør hudens overfalde glattere og blødere. 215 kr.

Active Pureness Clay Mask påføres på nyrenset hud og skal virke i 10 minutter, før den skylles af med lunken vand. Masken indeholder lertyper, der renser, matterer og absorberer fedt på huden. 215 kr.

Læs også: Bye bye melorm – brug selvbruner som Brad Pitt

Hvorfor skal du bruge en hudplejeserie?

Det er absolut ikke ligegyldigt, OM du gør noget ved din hud, eller HVAD du gør ved den. Især ikke, hvis du har problemer med den. I stedet for at pjaske lidt lunken vand i ansigtet og bruge den første og bedste creme fra Netto, der måske bare føles godt på huden, skal du ALTiD vælge en hudplejeserie, der passer til din behov.

Læs også: Budget-venlig hudpleje uden tilsætningsstoffer

 

Nærmeste forhandler af Comfort Zone anvises på tlf.  33 32 33 22.

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Armani Men Skincare - ny hudplejeserie

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Grooming

To Top