Connect with us

GROOM ROOM

Ny velduft fra Dolce, Clean & Burberry

dolcegabbana

Duft

Ny velduft fra Dolce, Clean & Burberry

info

Det regner med velduftende stjernestøv fra parfumegiganterne i øjeblikket. Vi har udvalgt tre herreparfumer, som vi helt sikkert synes, du skal dufte af til sommer. Læs om andre nye herreparfumer her.

Burberry Brit Rhythm er en mere intens udgave af den oprindelige version. Den er SÆDELES maskulin og kraftfuld med  krydrede topnoter af mynte, spidskommen og peberolie. Hertil kommer læder og tonkabønne, som giver massser af vedvarende dybde på huden. Klart en aftensfavorit, når du vil lægges mærke til. Eau de Toilette, 50 ml., 500 kr.

Clean for Men Classic er virkelig klassisk. Den er frisk, mandig, sofistikeret og meget nem at bære. Den er tilpas kraftig med let krydrede noter af bergamotte og basilikum men bliver aldrig for dominerende. Faktisk kan parfumen bedst beskrives med et billede af en velplejet mand, der lige har været i bad. Perfekt både til date og arbejde. Uhm!  30 ml., 349 kr.

Dolce Gabbana Intenso er den lune dreng i klassen. Duften er en træ-agtig aromatisk duft med en helt ny note, der hedder Moepel. Moepel er udvundet fra blomster og blade fra Milkwood-træet ved hjælp af Headspace-teknologi og giver en varm, honning-agtig fornemmelse. Men på grund af vandnoter og morgenfrue bliver duften aldrig kvalm eller for meget. En speciel duft, som du  klart skal ned til din lokale parfumepusher og stikke næsen i. 40 ml, 445 kr. Læs om flere Dolce Gabbana dufte her.

Hovednoten i Dolce & Gabbana Intenso stammer fra dette Milkwood træ, som primært gror i Zimbabwe. Det er aldrig blevet brugt i parfumer før.

Hovednoten Moepel i Dolce & Gabbana Intenso stammer fra Milkwood træet, som primært gror i Zimbabwe. Det er aldrig blevet brugt i parfumer før, hvilket gør Intenso til en særlig oplevelse.

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Duft

To Top