De 3 bedste herreparfumer til sommer

De 3 bedste herreparfumer til sommer

Med sommeren lige om hjørnet er det på tide at opgradere duftgarderoben med lette dufte. Vi har forelsket os i 3 nye herreparfumer, som er dejlige sommervarianter af de evigt lækre klassikere Calvin Clein Eternity, Dolce & Gabbana Light Blue og Burberry Brit.

1. Calvin Klein Eternity for Men Summer 2014

calvin_klein_ck_eternity_men_summer_2014Calvin Klein har tradition for at lancere umådeligt lækre sommerversioner af deres klassiske dufte, og 2014 udgaven af Eternity Summer for Men er ingen undtagelse. Herreparfumen er en hyldest til sommerens begyndelse, og den åbner med friske duftnoter af enebær, pære, basilikum og vandmelon. Herefter følger et aromatisk, krydret hjerte af kardemomme, lavendel og timian, som udvikler sig til en maskulin bund af amber, sandeltræ og musk. Køb Eternity Summer for Men hos Billigparfume.dk i dag og spar 11 %.

Calvin Klein, Eternity Summer for Men, Edition 2014, Eau de Toilette Spray, 100 ml, 399 kr.

2. Burberry Brit Summer

burberry_brit_summer_men_hommeBurberry Brit Summer er en forfriskende, grøn og orientalsk fortolkning af den klassiske Burberry Brit herreparfume. Den åbner med friske noter af lime, mandarin, kardemomme og ingefær, der udvikler sig til et blomstrende og maskulint hjerte af jasmin, cedertræ og indonesisk patchouli. Parfumens base er noter af vetiver, orientalsk træ, tonkabønne og hvid musk, der giver Burberry Brit Summer for Men et uimodståeligt og sofistikeret islæt.

Burberry, Burberry Brit Summer for Men, Eau de Toilette Spray, 100 ml, 319 kr.

3. Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Discover Volcano

dolce_gabbana_light_blueLight Blue pour Homme Discover Vulcano er en hyldest til den blændende sol, vandet og den sensualitet, som er karakteristisk for Middelhavet. Herreparfumen er en forfriskende blanding af citrus, mandarin, grapefrugt og enebær kombineret med forførende, sofistikerede trænoter og krydderier. Køb Light Blue Pour Homme Dicover VulcanoBilligparfume.dk, der giver 30 % på parfumen i øjeblikket.

Dolce & Gabbana, Light Blue pour Homme Discover Volcano, Eau de Toilette Spray, 75 ml, 419 kr.

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *