Connect with us

GROOM ROOM

Klassikere til barbering

barber

Barbering

Klassikere til barbering

info

Barbering er en kunst og især op til weekenden, hvor du helst skal ende ud med et godt resultat. Her er et par all time favoritter, der hjælper dig på vej til den perfekte barbering.

4 favoritter til barbering

  1. Døjer du med barberingsknopper og rødme efter barbering, kan du bruge Vichys Homme Anti-Irritation Shaving Foam, 69 kr. Den indeholder kalcium, vitamin C og Salicylsyre, der virker anti-bakterielt og dermed modvirker urenheder, indgroede hår, rødme og irritation.
  2. Har du derimod normal hud, skal du prøve en barberingsolie, som lader skraberen glide perfekt henover huden. Dear Barber har lavet en virkelig god en af slagsen, som indeholder mandel, vindrue og tea tree olie, der virker blødgørende og nærende. Olien hverken fedter eller klistrer, og din hud bliver efterladt helt blød efter barberingen. Dear Barber Shave Oil, 59 kr.
  3. Vi elsker den prisvenlige Gillette Mach3 Sensitive Skraber Barberskraber, der med sin særlige fjeder og 3-bladede skraberhoved nænsomt følger ansigtet konturer under barbering. Det trykudlignende design på skraberhovedet giver en god tæthed og mindsket irritation af huden. Hovedet er også udstyret med beskyttende gummifinner, som strækker og udglatter huden, så risikoen for uheldige sår og rifter mindskes. Over barberbladene sidder en fugtgivende og afslappende fugtstribe, som falmer til hvid, når det er tid til at skifte blad. Gillette Mach3 Sensitive Skraber Barberskraber, 49 kr. 5 ekstra blade koster 89 kr.
  4. En aftershave har til formål at desinficere huden, så der ikke kommer knopper efter barberingen. Og så gør det ikke noget, at den dufter super dejligt som One Million Aftershave fra Paco Rabanne, 100 ml., 279 kr. Duftnoterne er en frisk men alligevel sexet og maskulin cocktail af grape, blodappelson, rose, kanel, læder, lyst træ, pathouli og amber.

Alle produkter kan købes på Luxplus.dk

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

1 Comment

1 Comment

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Barbering

To Top