Ny Gilette barberskraber skåner din hud maks

Så er der landet en ny barberskraber i butikkerne. Den er fra Gilette og faktisk rigtig, rigtig god. Huden bliver super glat samtidig med, at huden skånes mest muligt. Barberskraberen er blevet udviklet på baggrund af undersøgelser, der viser, at mænd tager overraskende mange og unødige strøg med barberskraberen under barbering, og at det fører til hudirritation. Derfor har Gillette ændret på barberbladet, så mænd ikke behøver at ændre måden, de barberer sig på. SMART!

Nyt super avanceret Gilette barberblad

De fleste mænd tager cirka 170 strøg med barberskraberen. 120 af strøgene foretages på områder, hvor størstedelen af barberskum eller gel allerede er fjernet. På trods af avanceret barbergrej, så oplever en del mænd alligevel hudirritation, fordi de barberer de samme områder gentagne gange, dermed forsvinder den beskyttelse, barberskummet giver.

Gillette forventer ikke, at de mandlige barberingsrutiner vil ændre sig. Derfor har de skabt Gillette Fusion ProShield med det hidtil mest avancerede barberblad, der beskytter endnu bedre mod irritation. Det fugtgivende bånd, der omkranser barberbladet, beskytter mod irritation under hver eneste barbering – uanset antal strøg –  samtidig med, at bladene giver en utrolig tæt barbering.

”Med den nyeste barberbladsteknologi er strøg uden barbergel ikke nødvendige for en tæt barbering, men gamle vaner er svære at bryde. Hos Gillette leder vi konstant efter løsninger, som giver mænd den bedst mulige barbering. Derfor introducerer vi Fusion ProShield med fugtgivende bånd placeret både over og under barberbladet, da det beskytter mod irritation under barberingen. Vi har ændret vores barberblad, så mænd ikke skal ændre måden at barbere sig på”, siger Gustav Fagring produktchef hos Gillette.

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *