Connect with us

GROOM ROOM

Hårkam til mænd

kam

Hår & hud

Hårkam til mænd

info

Du får kam til håret af Baxter of California

Hvordan ser din hårkam egentligt ud? Gammel, slidt, misfarvet, fra Føtex? Tilgiv os, hvis vi har lave tanker om din kamsamling – og det endda viser sig, at du har den fedeste hårkam i verden derhjemme (send os gerne en opsang!). Men de fleste danske mænd er altså ikke så store på det med udstyr til håret. Derfor skal du se denne hårkam til mænd, Tortoiseshell Acetate Pocket Comb, fra Baxter of California.

Tortoiseshell Acetate Pocket Comb er lavet af Baxter California, som er super dygtige til at lave produkter til mandehår. Kammen er professionelt håndlavet i Schweiz af slidstærkt skildepadde-acetat. Den er let at have med i lommen og glider ubesværet gennem dit hår, mens den skåner din hovedbund.

Se inspiration til klassisk James Bond hår, du kan lave med hårkam her.

Brug hårkammen med pomade for en flot finish eller som værkstøj sammen med en saks, hvis du tilfældigvis skulle være frisør.

Læs mere: Voks med fleksibelt hold

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Hår & hud

To Top