| |

Tag til ginsmagning i Jylland

Gin har i mange år været kendt som det, ”de gamle” drak. I de seneste år er det dog gradgvist blevet mere og mere populært, og pludselig vil alle have Gin og Tonics. Vi giver dig her et overblik over, hvor du kan tage til ginsmagning, og lære mere om hvordan gin fremstilles og hvad der gør det så særligt.

Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Njord Gin Distillery ligger i det gamle Pumpehuset i hjertet af Aarhus. Her fremstilles der gin i små mængder, og alt er lavet i hånden. Når du træder ind i de flotte lokaler, kan du hurtigt mærke passionen for det at fremstille gin. Når du ankommer til arrangementet, vil du først og fremmest få en velkomstdrik, hvorefter der vil der være fremvisning af destilleriet med gode fortællinger om, hvordan gin fremstilles og hvad fremtiden byder for Njord Gin.

Efter fremvisningen vil der blive smagt på dråberne. Der smages på 5 forskellige typer og der vil være tonicvand til de gins, der ikke drikkes rent. Der er ligeledes snacks under hele forløbet.

Ginsmagning hos Smagførst

Smagførst ligger også i Aarhus. Her bliver du inviteret til ginsmagning, hvor der smages på hele 6 forskellige gin og 3 tonics. Under hele smagningen vil der være gode og sjove historier fra ginens verden. Hele oplevelsen tager omkring 1 time, og der vil være både brød og vand under hele forløbet.

Smagførst har siden 2009 formidlet deres viden om vin og spiritus. Du kan derfor være sikker på, at du har med erfarne folk at gøre og at du får lov at smage på de bedste varer på hylderne.

Ginsmagning Aarhus

Ginsmagning på Highlanders Bar

Highlanders i Aarhus er kendt for den afslappede og tilbagelænede stil, hvor der er plads til hjemlig hygge. Under ginsmagningen bydes der på 6 forskellige gins og 3 – 4 forskellige tonics. Ved hver gin vil der være lidt fortællinger om den enkelte gin og dens oprindelse.

Highlanders Bar har specialiseret sig i at finde de helt unikke produkter, og eksempelvis har de mere end 200 slags whiskies, 100 slags rom og 80 forskellige slags øl på lager. Efter ginsmagningen kan du derfor enten gå yderligere på jagt i den imponerende bar eller bestille et godt måltid mad.

Ginsmagning med rundvisning hos Nordisk Brænderi

I det nordlige Jylland finder vi Nordisk Brænderi. De åbner dørene op og inviterer dig indenfor til 1 times hyggelig smagning af brændevin, snaps og gin. Du vil få et unikt indblik i produktionen, samtidig med at der vil være fortællinger om Nordisk Brænderi.

Hos Nordisk Brænderi gør man en dyd ud af kun at bruge de bedste råvarer fra den vilde nordiske natur, samt at bruge det gamle håndværk til at fremstille nye og innovative produkter.

Ginsmagning er en oplagt gave, som du kan give til din far på eksempelvis Fars dag eller til jul. Her kan han tage ud med en god ven (eller sin kære søn) og få en god oplevelse. Se flere gaveideer til dig selv eller din far på Gavespot.dk.

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *