Connect with us

GROOM ROOM

80 års erfaring i én maskine

Remington Heritage

Grooming

80 års erfaring i én maskine

80 års erfaring i én maskine

info

Remington har med deres nye Heritage Series kombineret et klassisk retrolook med den nyeste teknologi og viden inden for barbering. Resultatet er barbermaskiner i et stilrent design, der har et kompakt og kvadratisk udseende. Vi har taget et nærmere kig på Remingtons HF9000 i et flot kromdesign.

Slank og veltilpas

HF9000 ligger med sin slanke form godt i hånden. Den har en fin tyngde, der indikerer, at det ikke er rent plastik. Maskinen er nem og intuitiv at betjene via knappen i højre side, der starter og slukker for barberingsmaskinen. Bag på sidder der en knap, der udløser en trimmer, som du kan bruge til at få kanter og linjer så skarpe som muligt. Det er en ret fin detalje. Baseret på udseendet alene, så virker det til at være en maskine, der er bygget i en rigtig fin kvalitet

Heritage trimmer til skæg

HF9000 er dog ikke blot all looks. Barberingen er tæt og god, både når huden er våd og tør. Du kan derfor bruge din favoritsæbe eller -skum, uden at det går ud over barberingen, og kan også vælge at gå commando med en tør-barbering uden problemer. Vi har testet HF9000 med begge dele, og har været fint tilfredse med resultatet. Tør-barberingen er i øvrigt ret fin om morgenen, når der måske ikke er så meget tid, inden man skal ud af døren, da både barbering og selve rengøring går hurtigere.

Bedre teknologi – bedre barbering

Den nye trimmer fra Remington byder på moderne teknologi, der er med til at sikre den rigtig gode barberingsoplevelse. Remington bruger et system, som de kalder Lift Logic, der gør, at selvom dine hår (efter sigende) vokser i flere forskellige retninger, så bliver de fanget af trimmeren og barberet af. Dette kan lade sig gøre, da selve trimmerhovedet er designet i et asymmetrisk mønster. Der er hele to af de asymmetriske trimmerhoveder, så en tæt barbering er næsten garanteret, selvom dine hår skulle være særligt genstridige.

Heritage HF9000

To trimmerhoveder burde vel være nok, kan man tænke, men ikke når det kommer til HF9000. Den har nemlig et tredje, der sidder midt imellem de asymmetriske. Dette er en ”pre-trimmer”, der tager både de hår, der ligger lavt – altså ind mod ansigtet – og de helt lange af slagsen. Det er en patenteret teknologi, der gerne skulle give en mere behagelig og skånsom barbering, så din hud ikke unødigt tager skade.

Remingtons HF9000 er en rigtig fin barbermaskine. Udseendet er lækkert og barberingen er vellykket. Den er nem at have med at gøre, og den efterfølgende rengøring er let, da hovedet blot kan pilles af, hvorefter den kan holdes under den rindende vandhane. Den holder op til 60 minutter på en opladning og kan efterfølgende lades op direkte via en USB-indgang. Super fin detalje, og den bliver pludselig mere ”rejsevenlig”, hvis du fx har din bærbare med. Er du typen, der rejser meget, vil du værdsætte både plastikcoveret og rejsetasken, der følger med.

Foruden HF9000 i krom består Heritage Series også af en HF9001 i hvid / brun. Denne sælges dog ikke i Danmark. HF9000 kan fås i bl.a. Matas til 899 kr.

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Grooming

To Top