Connect with us

GROOM ROOM

God kærestestil – Det vil kvinder have

Livsstil

God kærestestil – Det vil kvinder have

info

What women wants

Har du en kæreste, der skal forkæles, eller har du en speciel i kikkerten, som skal hales i land, så vid, at der er 5 universelle ting, som gør pigerne bløde i knæene…

Læs også: Kend den nye sæsons tendenser

Læs også: Godt nytår fra (nøgne) Emily Ratajkowski!

1. No games.

Hvis hun skal turde at forelske sig i dig, skal du ikke spille spillet. Svar på hendes sms’er med det samme, skriv tak for en god aften, når du vågner næste morgen, fortæl hende, at du kan lide hende, at du ved, hvor I skal hen på næste date etc… Du vil hurtigt blive stemplet som en sød og troværdig fyr, hun tør stole på. Den type, som piger gifter sig med. Så gælder det selvfølgelig om at leve op til forventningen derefter…

2. Blomster

Det er måske pladder-romantisk. Måske ikke. Men sandheden er, at en fin buket af den ene eller anden slags virker. Vælg dem efter hendes type. Den minimalistiske vil gerne have noget clean og enkelt, den mere kunstneriske vil elske et virvar af forskellige farver og former og den søde, feminine vil være lykkelig ved synet af de klassiske roser. Husk samme koncept med gaver. De skal PASSE til lige netop hende, så betyder de mest!

3. Dine mennesker

Præsenter hende for dine venner eller søskende. Hun vil med garanti føle sig meget mere speciel og som en del af dit liv, hvis du præsenterer hende for dine “specielle” mennesker.

 4. Prioriter hende

Lad være med at booke en film med drengene dagen efter, du har holdt fodboldaften med dem. Sig, at du hellere vil være sammen med hende, nu når I har været væk fra hinanden aftenen inden. Det er sådan kvinder altid planlægger, og du kan godt lære lidt….

5. Brug øjne og ører

Se på hende, når hun taler og lyt til det, hun siger. Vi vil alle sammen – også dig – gerne føle, at vi bliver set og hørt, for så føler vi os betydningsfulde. Lad dig begejstre sammen med hende, når der sker gode ting i hendes liv og tilbyd din hjælp, når der sker dårlige.

Læs også: Elegant i smoking – 10 regler du skal følge

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

1 Comment

1 Comment

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Livsstil

To Top