|

3 gaveidéer til kæresten der er lidt udover det sædvanlige

Det er ikke altid nemt at komme på gaveidéer til kæresten som har alt.

Det kan derfor være en god idé at tænke i kreative baner og udover det sædvanlige, så her får du tre skarpe bud på gaver til hende du har kær – fra de fineste blomster i årstidens farver, til personlige badehåndklæder med indvævet navn og kosmetiske behandlinger.

Blomster tilsendt hver uge

En smuk blomsterbuket i sæsonens farver kan få smilet frem på hvem som helts. Og hvem ville ikke gerne modtage en buket med jævne mellemrum, omhyggeligt udvalgt af blomsteravlere og sammensat af blomsterstylister?

Tegn et blomsterabonnement hos bloomon og overrask din kæreste med årstidens fineste blomster. Abonnementet er fleksibelt, hvilket vil sige, at du selv vælger, hvor ofte din kæreste skal modtage blomster – hver uge, hver anden uge, eller måske én gang om måneden? Du kan vælge imellem forskellige stilarter. Blomsterne fås i forskellige stilarter og fra 249 kr. pr buket. Leveringen er gratis.

Badehåndklæder med navn på

Gaver der er personliggjort og gennemtænkt til mindste detalje, bliver sjældent glemt. Og hvad gør et item mere personligt, end et navn indvævet i det?

Forkæl din kæreste med et personligt SQUARE badehåndklæde med hendes navn på. Håndklædet er vævet i 100% egyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld og kommer i målene 75 x 150 cm. Gaven er oplagt til designelsker-kæresten, og kan bestilles for 450 kr. hos Georg Jensen Damask frem til 31. oktober 2021.

En ekstra fordel ved gaven er, at det nu kan være slut med at forveksle badehåndklæder på hjemmefronten.  

En ansigts-/skønhedsbehandling

Skønhed og pleje er vigtige komponenter i mange kvinders hverdag for at føle sig godt tilpas, fysisk og mentalt.

Heldigvis er der mange genveje og hjælpende hænder på vejen til at opnå mere livskvalitet. Contourklinikken har et udvalg af kosmetiske behandlinger, der bliver udført af uddannede læger og sygeplejersker. Klinikken er registreret hos Sundhedsstyrelsen, så du kan med god samvittighed efterlade din kæreste i deres hænder.

Udover de klassiske botox- og rynkebehandlinger, der hjælper med at komme af med bekymringsrynkerne, tilbyder Contourklinikken blandt andet fillerbehandlinger, der markerer og forstørrer læberne eller forfinelse af ansigtets linjer og konturer. Som noget andet lidt udover det sædvanlige, tilbyder klinikken også EmSculpt behandlinger, der er effektive, når det handler om at tone muskulaturen i mave- og numse-regionen.

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *