Smart home med Zigbee
|

Gør hjemmet smart med Zigbee

Zigbee Smart Home er ikke bare nemt og fleksibelt, men også en yderst effektiv måde at automatisere dit hjem på.

Med en Zigbee Smart Home hub kan du styre lyset i rummet, regulere temperaturen i dit hjem, åbne og lukke døre og vinduer, og meget mere – alt sammen fra din smartphone. Det betyder, at du kan opnå en øget grad af komfort, sikkerhed og bekvemmelighed i dit daglige liv.

En Zigbee startpakke ville være den perfekte gave, men hvis du er på udkig efter andre ting så har vi flere bud her.

Trin 1: Vælg din Zigbee Smart Home hub

At vælge den rigtige Zigbee Smart Home hub er en vigtig del af at få dit smart home til at fungere. Der er mange muligheder at vælge imellem, hver med deres egne styrker og svagheder. Philips Hue Bridge er et godt valg, hvis du allerede har Philips Hue pærer og lamper. Samsung SmartThings er en god mulighed, hvis du ønsker en hub, der kan integreres med andre SmartThings-enheder, såsom en SmartThings kamera eller SmartThings dør- og vinduessensorer. Amazon Echo Plus er en god all-round hub, der fungerer godt med Alexa og kan integreres med andre Zigbee-enheder.

Trin 2: Vælg dine Zigbee Smart Home enheder

Næste trin er at vælge dine Zigbee Smart Home enheder. Der er en bred vifte af enheder til rådighed, såsom smarte pærer, termostater og dør- og vinduessensorer. Vælg de enheder, der passer bedst til dine behov og budget. Der findes et væld af enheder du kan finde et stort udvalg af dem her: https://www.plusled.dk/smart-home/zigbee-smart-home.html

Trin 3: Installer din Zigbee Smart Home hub

Når du har valgt dine enheder, er det tid til at installere din Zigbee Smart Home hub. Følg instruktionerne fra producenten for at opsætte din hub og tilslutte dine enheder. De fleste hubs tilbyder en nem og intuitiv opsætnings proces.

Trin 4: Tilføj dine Zigbee Smart Home enheder

Når din hub er installeret, kan du tilføje dine Zigbee Smart Home enheder. Følg instruktionerne fra producenten for at tilføje dine enheder til din hub. De fleste enheder skal blot tilsluttes og derefter tilføjes til din hub gennem appen. Hvis du er som de fleste andre der får startet på sit Zigbee eventyr, så udvider du også dit setup med flere enheder. Mange ender med at bruge alle de sensorer de alligevel har sat op, som en del af et alarmsystem. Husk at overvågningskameraer også er en mulighed og kan hjælpe dig med at se hvad der sker det hjemme hvis alarmen går.

Trin 5: Tilpas dit Zigbee Smart Home

Nu hvor dine enheder er tilføjet, kan du tilpasse dit Zigbee Smart Home. Dette inkluderer at opsætte automatiseringer, såsom at tænde lysene, når du kommer hjem, eller at justere temperaturen, når du går i seng. Du kan også organisere dine enheder i grupper og zoner for let adgang og kontrol.

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *