Connect with us

GROOM ROOM

Telmore Play – tale, sms, musik, film, bøger og magasiner i et abonnement

telmore

Diverse

Telmore Play – tale, sms, musik, film, bøger og magasiner i et abonnement

TELMORE PLAY: Alt-i-en mobilabonnement

Forestil dig, at du med dit mobilabonnement også får ubegrænset adgang til film, serier, magasiner, e-bøger, aviser og mobiltelefoni – til 249 kr. om måneden! Så har du visionen på det, der næsten virker for godt til at være sandt, nemlig TELMORE Play. Et abonnement, der revolutionerer den måde, vi tænker mobiltelefoni, og som sætter nye standarder for, hvordan du kan opleve og dele alt det nye. Lige der, hvor du er.

Telmore Play er et mobilabonnement, der ikke alene giver dig fri tale, mms og sms, samt minimum 5 GB data på 4G-nettet, men også adgang til en verden af underholdning lige fra film og serier på HBO Nordic, millioner af sange med TELMORE Musik, til lækre tablet-magasiner som Eurowoman og Rum og tusindvis af e-bøger med Mofibo.

Du får med abonnementet adgang til 12 digitale tjenester og præcis det samme indhold, som hvis du abonnerede på dem hver for sig. Det giver dig fri adgang til de bedste film og serier, millioner af musiknumre, populære magasiner, masser af børneindhold samt nyheder og tusindvis af e-bøger – både på smart-tv, mobil, tablet og computer. Hvor du vil, og når du vil. Læs mere her eller ring til 80 80 45 50.

Sponseret indlæg

Continue Reading
Måske synes du også godt om...

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Diverse

De populære

De nye

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

To Top