Telmore Play – tale, sms, musik, film, bøger og magasiner i et abonnement

TELMORE PLAY: Alt-i-en mobilabonnement

Forestil dig, at du med dit mobilabonnement også får ubegrænset adgang til film, serier, magasiner, e-bøger, aviser og mobiltelefoni – til 249 kr. om måneden! Så har du visionen på det, der næsten virker for godt til at være sandt, nemlig TELMORE Play. Et abonnement, der revolutionerer den måde, vi tænker mobiltelefoni, og som sætter nye standarder for, hvordan du kan opleve og dele alt det nye. Lige der, hvor du er.

Telmore Play er et mobilabonnement, der ikke alene giver dig fri tale, mms og sms, samt minimum 5 GB data på 4G-nettet, men også adgang til en verden af underholdning lige fra film og serier på HBO Nordic, millioner af sange med TELMORE Musik, til lækre tablet-magasiner som Eurowoman og Rum og tusindvis af e-bøger med Mofibo.

Du får med abonnementet adgang til 12 digitale tjenester og præcis det samme indhold, som hvis du abonnerede på dem hver for sig. Det giver dig fri adgang til de bedste film og serier, millioner af musiknumre, populære magasiner, masser af børneindhold samt nyheder og tusindvis af e-bøger – både på smart-tv, mobil, tablet og computer. Hvor du vil, og når du vil. Læs mere her eller ring til 80 80 45 50.

Sponseret indlæg

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *