Connect with us

GROOM ROOM

Hudpleje for mænd med Clinique for Men

cliniqueformen

Grooming

Hudpleje for mænd med Clinique for Men

info

Hudpleje for mænd behøver ikke at være svært, hvis du starter med Cliniques nye serie, Clinique for Men. Den gør din hud synligt blødere, renere og mere strålende (vi lover!!). Serien er både ukompliceret og hurtig at anvende og kræver kun 3 minutter af din tid to gange om dagen.

Læs også: De 7 dødssynder – det må du ikke gøre mod din hud

Sådan bruger du Clinique for Men

1. Rens

Start med at rense sit ansigt med Clinique for Men Face Wash (195 kr.), som fjerner sved, forurening og overskydende talg (fedt) fra huden. At rense huden forebygger tilstoppede porer (de små hvide og sorte pletter i huden) og urenheder som bumser. Fugt ansigtet, påfør rensen, vask af med lunken vand og tør huden med et rent håndklæde.

2. Eksfoliér

Påfør så Clinique for Men Exfoliating Tonic (180 kr.) med en vatrondel. Tonic’en fjerner døde hudceller, talg og andet, der måtte have overlevet den første afrensning. Og så mindsker tonicen også risikoen for ingroede hår, hvis du barberer dig efterfølgende.

3. Fugt

Afslut hudplejerutinen med Clinique for Men Moisturizing Lotion (325 kr.) til normal hud, Clinique for Men Oil-Control Mattifying Moisturizer (325 kr.) til fedtet hud eller Clinique for Men Anti-age Moisturizer (395 kr.), hvis du er over 25 og din hud er begyndt at vise fine linjer og rynker.

Alle produkterne fra Clinique for Men er parfume-fri.

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Armani Men Skincare - ny hudplejeserie

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Grooming

To Top