Connect with us

GROOM ROOM

Hus med vinkælder, anyone?

vinkælder

Diverse

Hus med vinkælder, anyone?

info

Leder du også efter et nyt hus med en dertilhørende vinkælder? Mange danskere er af den opfattelse, at det er umuligt at finde et hus med vinkælder. Men faktisk er der et stort marked for huse med kreative vinopbevaringsløsninger i dag, og det er derfor nemt for dig at finde et hus med vinkælder, såfremt det ønskes. Oftest er der tale om mere eksklusive huse, når det er udstyret med en vinkælder, da det er en helt særlig type boligejer, der prioriterer at have en vinkælder i sit hjem. Det betyder samtidig, at det sjældent er faldefærdige og uinteressante huse, der har vinkælder, men i stedet er der tale om yderst moderne og velholdte huse, som er meget populære netop nu.

En simpel vinreol kan ikke længere gøre udslaget

Er du på udkig efter dit drømmehus, og har du samtidig en stor passion for gode vin, er det bestemt noget, du bør være særligt opmærksom på i din boligjagt. Er man glad for vin, kan en simpel vinreol som regel ikke gøre udslaget, men i stedet skal du da have en vinkælder, hvor du kan få plads til dine mange dyre flasker fra både Sydamerika, Frankrig og Spanien. Heldigvis findes der i dag et stort og spændende udbud af villaer med dertilhørende vinkældre, så du kan få dit ønske opfyldt. Det særlige ved en vinkælder er, at man på overfladen ikke kan vide noget om, at der under huset gemmer sig en sådan kælder, der byder på mange gode stunder.

En villa med vinkælder vil oftest være en smule dyrere

Det giver naturligvis sig selv, men huse eller villaer med vinkældre vil som regel også være en del dyrere sammenlignet med boliger, hvor der ikke er nogen vinkælder. Det forholder sig nemlig sådan, at denne type bolig oftest vil være ejet af en helt særlig type person, der har råd og tid til at gå op i vin, hvorfor huset af den grund også som regel er moderne og velbevaret. Det vil altså sige, at kvadratmeterprisen ryger en del i vejret, men til gengæld vil du kunne få masser af glæde ved at have en vinkælder i dit hus. Du vil blandt andet kunne invitere venner, familie eller kollegaer over til en privat vinsmagning eller en mindre fest, og det er uden tvivl noget, der vil tage kegler. 

Hus med vinkælder

Flere og flere danskere dyrker vin som deres fritidsinteresse

Der er uden tvivl en masse prestige forbundet med at have en vinkælder i sit hjem, men faktisk er det blevet mere og mere normalt i løbet af de seneste par år. Det hænger unægteligt sammen med, at flere danskere er begyndt at dyrke vin og vinsmagning som en hobby, hvorfor det er gået hen og blevet manges fritidsinteresse. Det kræver derfor en masse plads til vinflasker, hvorfor et par få reoler altså langt fra er nok længere. Er du på udkig efter et nyt hus, kan du vel lige så godt se det som en mulighed for at få alle dine drømme opfyldt – og i dag er der rig mulighed for at finde moderne og velholdte villaer med dertilhørende vinkældre. Det skal dog nævnes, at du altid bør kigge på husets tilstandsrapport, der beskriver bygningens tilstand, før du går ud og investerer i ny bolig eller sælger din nuværende.

 

 

Continue Reading
Måske synes du også godt om...

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Diverse

To Top