Connect with us

GROOM ROOM

Hvordan foretrækker du din kaffe?

Ny Nescafe Instant

Diverse

Hvordan foretrækker du din kaffe?

info

Kaffe er sandsynligvis den drik, som allerflest mænd har en mening om. Den kan tilberedes på et utal af forskellige måder, og vi har alle vores egne, individuelle præferencer for, hvordan den optimale kop skal smage.

Skal der mælk, sukker, whiskey eller noget helt fjerde i? Hvilken kaffesort skal den brygges på, og hvordan skal den være malet? Forhåbentlig er der ingen af jer, vores mandlige læsere, der bruger vanilje, karamel, kanel og deslige i kaffen, men er det tilfældet, så er valgmulighederne nærmest uendelige.

Kaffe er en drik, der igennem tiden har formået at forny sig selv over flere omgange. Fra sort over flere mælkevarianter til i dag, hvor den gerne skal være kold, fairtrade og hedde Kopi Luwak. I dag er der kaffebarer på snart sagt ethvert gadehjørne, der tilbyder den ene lækre kaffevariant efter den anden.

En klassiker står dog fortsat, som den har gjort, siden bedstefars tid. Nemlig Nescafé Gold..

Nescafé – når det skal gå hurtigt

Ny Nescafe GoldNår talen falder på instant, kommer man ikke udenom den ikoniske Nescafé, der efterhånden har været på markedet i over 80 år. Gold-versionen er netop blevet relanceret i en mere fyldig og smagfuld version, der som noget nyt indeholder mikromalet kaffe. Mikromalet kaffe, er kaffen, der lægger sig i bunden af en god kop kaffe. Det frigiver generelt mere smag og aroma fra bønnerne, end grovere malet kaffe gør det, og du får derfor en rig og mere fuldendt smag af friskbrygget kaffe. Selve kaffebønnerne er de samme, og kommer fortsat fra bæredygtige plantager højt oppe i bjergene i Sydamerika.

Man kan mene om instant kaffe, hvad man vil. Nogle gange er der bare ikke tid til at brygge den perfekte kop kaffe fra bunden, og her er instant et godt alternativ, til dem der ikke vil nøjes med en kop te.

Er man i en situation, hvor man skal drikke instant , gælder det om få det bedste ud af det. Her kommer man altså ikke udenom Nescafé. Det er vel ca. denne, som alle andre instant kaffetyper aspirerer efter at smage som, og givetvis også derfor, at der hvert sekund bliver drukket mere end 6.000 kopper Nescafé verden over.

Continue Reading
Måske synes du også godt om...

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Diverse

To Top