Connect with us

GROOM ROOM

To get or not to get Wolt?

Rabatkode til sushi fra Wolt

Gastro

To get or not to get Wolt?

info

Du kender dem garanteret fra gadebilledet. Cyklisterne, i de blå jakker med de store, firkantede tasker på ryggen, der suser forbi på vej med lækker og velsmagende mad til din nabo.

Wolt rabatkode: Brug rabatkoden ”GRATIS70” og få rabat på din første bestilling. Download app’en til iOS eller Android, gå til profil og indtast koden i feltet promokode.

Wolt er et af de nyere skud på stammen inden for madudbringningstjenester i Danmark og tilbyder, at du kan få mad og drikke fra særligt udvalgte restauranter og spisesteder leveret i en håndevending.

I modsætning til fx Justeat virker Wolt meget selektive i deres tilgang til samarbejdspartnere. På Wolt finder du ikke den lokale tyrker eller grillen nede på hjørnet, men derimod velsmagende thai-mad, veganske restauranter og friskt tilberedt sushi.

Wolt promokode 2019

Wolt bringer dertil, som de eneste i Danmark ud for McDonalds. Skal du derfor forberede en hyggelig date med din udkårne eller pleje dine tømmermænd, er det Wolt du skal bruge.

Wolt er endnu ikke tilgængelige i hele Danmark. Faktisk dækker de kun København, Aarhus, Odense, Aalborg, Lyngby og Gentofte. Dette hænger givetvis sammen med, at Wolt bringer ud med cykelkurér og ikke bil.

Vores erfaringer med Wolt

Er du kørt træt i mad fra dit lokale pizzeria eller burgerjoint, så åbner der sig med Wolt en helt ny verden af inspirerende og appetitlige måltider. Du kan fx bestille mad fra Halifax, Karma Sushi, WokAmok eller Madklubben og få det leveret, når det passer dig.

Det fungerer overraskende godt; Man downloader blot app’en, finder den restaurant man ønsker at bestille fra og betaler med sit gemte kreditkort. ”Wolt” er tilgængelig både til iOS og Android.

Leveringstiderne varierer naturligvis, men det fine er, at du på kortet altid kan følge, hvor kuréren med din mad er, og hvornår den forventes at ankomme.

Rabatkode til Wolt

Har du endnu ikke benyttet dig af Wolt, så kan du med fordel benytte dig af vores rabatkode til Wolt, der giver dig rabat på din første bestilling. Få rabat på din første bestilling, så du kan prøve Wolt af til en lavere pris.

Wolt take away rabatkode

Det er nemt at bruge rabatkoden til Wolt. Du opretter dig blot på app’en, går til din profil og indtaster ”GRATIS70” i feltet ”promokode”. Herefter får du 25 credits, som du kan bruge på din næste bestilling. Promokoden har ingen udløbsdato, men virker kun en gang per profil.

Continue Reading
Måske synes du også godt om...

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Gastro

To Top