| |

Vi tester take-away fra Wolt (med rabatkode)

Du kender garanteret allerede Wolt fra gadebilledet. Cyklisterne, i de blå jakker med de store, firkantede tasker på ryggen, der suser forbi på vej med lækker og velsmagende mad til din nabo.

Wolt rabatkode: Brug rabatkoden ”GUN25” og få rabat på din første bestilling. Download Wolt til iOS eller Android, gå til profil og indtast koden i feltet promokode.

Wolt er et af de nyere skud på stammen inden for madudbringningstjenester i Danmark og tilbyder, at du kan få mad og drikke fra særligt udvalgte restauranter og spisesteder leveret i en håndevending.

I modsætning til fx Justeat virker Wolt meget selektive i deres tilgang til samarbejdspartnere. I applikationen finder du ikke den lokale tyrker eller grillen nede på hjørnet, men derimod velsmagende thai-mad, veganske restauranter og friskt tilberedt sushi.

Wolt rabatkode til oksesteak med grøntsager

Wolt bringer dertil, som de eneste i Danmark ud for McDonalds. Skal du derfor forberede en hyggelig date med din udkårne eller pleje dine tømmermænd, er det Wolt du skal bruge.

Wolt er endnu ikke tilgængelig i hele Danmark. Faktisk dækker de kun København, Aarhus, Odense, Aalborg, Lyngby og Gentofte. Dette hænger givetvis sammen med, at Wolt bringer ud med cykelkurér og ikke bil.

Som bekendt er der flere steder i Danmark (hint: jylland), hvor afstandene er betydeligt større, end de er i de største byer i landet.

Vores erfaringer med WOLT

Er du kørt træt i mad fra dit lokale pizzeria eller burgerjoint, så åbner der sig med Wolt en helt ny verden af inspirerende og appetitlige måltider. Du kan fx bestille mad fra Halifax, Karma Sushi, WokAmok eller Madklubben og få det leveret, når det passer dig.

Wolt rabatkode: Brug rabatkoden ”GUN25” og få rabat på din første bestilling. Download Wolt til iOS eller Android, gå til profil og indtast koden i feltet promokode.

Det fungerer overraskende godt; Man downloader blot app’en, finder den restaurant man ønsker at bestille fra og betaler med sit gemte kreditkort. ”Wolt” er tilgængelig både til iOS og Android.

Leveringstiderne varierer naturligvis, men det fine er, at du på kortet altid kan følge, hvor kuréren med din mad er, og hvornår den forventes at ankomme.

Rabatkode til Wolt

Har du endnu ikke benyttet dig af Wolt, så kan du med fordel benytte dig af vores rabatkode til Wolt, der giver dig rabat på din første bestilling. Få rabat på din første bestilling, så du kan prøve Wolt af til en lavere pris.

Rabatkode til burger og pomfritter

Det er nemt at bruge promokoden til Wolt. Du opretter dig blot på app’en, går til din profil og indtaster ”GRATIS70” i feltet ”promo code”. Herefter får du 25 credits, som du kan bruge på din næste bestilling. Rabatkoden har ingen udløbsdato, men virker kun en gang per profil.

Wolts brug af “courier partners”

Noget andet, som der har været skrevet om i de danske medier, er Wolts brug af cykelbude eller de såkaldte “courier partners”. Udbringerne fra Wolt er, som navnet indikerer, nemlig partnere til Wolt og ikke direkte ansatte.

Herved undgår Wolt at skulle forholde sig til spørgsmål vedr. udbringernes pauser, feriepenge, løn under sygdom mv.

Selvom flere udbringere beretter, at de tjener en ganske hæderlig løn ved at være madudbringere for Wolt, så er brugen af freelancere / selvstændige kontroversiel ift. den danske model.

Vi har før set det med forskellige samkørsels- og rengøringstjenester som Uber, Happy Helper og VOI, der gør brug af den samme samarbejdsmodel, da den er enklere og billigere for virksomheden.

Spørgsmålet er, om vi det ikke er den retning, som samfundet bevæger sig hen i, og derfor noget som vi kommer til at se mere af i fremtiden.

Wolt rabatkode 2020 til Pizza fra Gorms

Wolt bringer også ud for McDonalds

Som noget nyt kan du nu bestille din McDonalds mad og få den leveret derhjemme. Det er Wolt, der forestår leveringen, og det bliver således ikke nemmere at pleje dine tømmermænd en søndag formiddag efter en våd bytur.

Du kan få udbringning fra McDonalds i alle de byer, hvor Wolt er til stede. Vælg frit mellem alle McDonalds’ burgere, salater og tilbehør og få leveret inden for 45 minutter.

Udbringningen fra McDonalds koster 39 kr., men du kan få den gratis, hvis du bruger rabatkode “GUN25“.

Ofte stillede spørgsmål om WOLT

Hvordan virker rabatkoden?

Rabatkoden til Wolt er egentlig meget lige til. Download app’en til din smartphone og indtast herefter “GUN25” i feltet promokode.

Hvilke restauranter kan jeg bestille fra?

Du kan bestille fra et væld af forskellige restauranter. Brug bl.a. Wolt til at bestille mad fra:
– McDonalds, Jagger og Halifax
– Wok Our Way, Kiin Kiin og WooWok
– Scamorza, La Piazza og Le Quattro Stagioni Frederiksberg
– Iki Sushi, Karma Sushi og Sushimania
– Bindia, BollyFood og Indish Food Club
– The Taco Shop, Mæxico og La Neta Nørrebro

Hvilke byer findes de i?

Wolt kommer oprindeligt fra Finland, hvor tjenesten er mere udbredt end herhjemme. I Danmark findes Wolt i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Lyngby, Gentofte og Roskilde.

Flere byer er på vej, så der går nok ikke længe, inden du kan bestille mad fra Wolt i Randers, Vejle, Esbjerg og Kolding.

Kan jeg bruge rabatkoden flere gange?

Rabatkoden virker desværre kun én gang per profil, så både du og din kæreste kan spare penge på jeres første levering. I indtaster koden “GUN25” inde i selve app’en.

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *