Connect with us

GROOM ROOM

Nye herligheder fra Abercrombie & Fitch og Boucheron

Abercrombie

Duft

Nye herligheder fra Abercrombie & Fitch og Boucheron

info

Boucheron Quatre Intense og  Abercrombie & Fitch First Instinct er guf for de duftglade typer. Der er tale om to helt fantastisk lækre og gennemførste dufte, som klart skal have en plads på toilethylden.

Se 3 andre herreparfumer, der topper GR’s favoritliste

Den frugtige Abercrombie & Fitch First Instinct

First Instinct (100 ml., 575 kr.) er ifølge Abercrombie & Fitch selv inspireret af en naturligt sexet, selvsikker og følsom mand, der er rå og ikke bange for at tage chancer. Om man ligefrem kan fornemme det, når man dufter til parfumen, vil vi lade være ubesvaret… Hvad der er mere håndgribeligt er duftens komposition, der består af topnoter af gin & tonic samt melon, lune og krydrede hjertenoter af Szechuanpeber og sexede, maskuline bundnoter af ambra og musk.

GR’s første indtryk af First Intinct er umådeligt godt. Det er en rimeligt traditionel duft, der ved første sprøjt virker meget frisk, frugtig og ren. Duften bliver lunere på huden efter nogle minutter og emmer af en lidt mere krydret islæt, som giver en sexet kant. Duften bliver dog aldrig tung eller decideret krydret, så den kan med fordel bæres i dagtimerne og af dem, der foretrækker en mere let parfume.

Philippe Romano, som har skabt First Instinct, beskriver selv duften således:

Det, jeg ville, var at skabe en moderne duft med en perfekt balance mellem de friske fougere-noter og den orientalske varme. Disse noter giver tilsammen en duft, der (…) appellerer til alle mænd.

Den tungere Boucheron Quatre Intense

En langt mere fyldig sag finder vi fra Boucheron, der har skabt Quatre Intense (efterfølgeren til den første Quatre). Duften er ifølge Boucheron selv en aromatisk symfoni, og det billede er faktisk ikke helt forkert. De første noter, der rammer næsen, er sort viol og krydret sort peber. Herefter åbner hjertenoter af salvie, geranium og læder sig. Bundnoten er pathouli, vetiver og tonkabønne.

Læderduften er mærkbar og Quatre Intense (100 ml., 725 kr.) er en ekstremt maskulin duft, der kræver sin opmærksomhed. Hvis First Instinct er en Calvin Klein butik med crispy hvide t-shirts, så er Quatre Intense – på trods af sin raffinerende flakon – et gammeldags snedkerværksted med savsmuld, hjemmerullede smøger og store muskler – på den gode måde vel og mærket! Køb den endelig, hvis du er mand nok…

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Duft

To Top