Connect with us

GROOM ROOM

Roskilde Festival 2014 DEL 7 – Survival Kit for mænd

Grooming

Roskilde Festival 2014 DEL 7 – Survival Kit for mænd

info

Roskilde Festival 2014 er lige rundt om hjørnet! GR vil være på pletten, og vi har pakket verdens mindste survival kit for mænd i anledningen, som kan inspirere dig til en mere ren og mindre solskoldet festival.

Læs: Roskilde Festival 2014 DEL 4 –  Her er dit telt

 Survival kit til Roskilde Festival

Du kan nøjes med ganske få produkter, sålænge du vælger de helt rigtige og fylder dem i den rigtige emballage:

1. Tandbørste. Selvfølgelig!

2. Deo. Bare en lille simpel sag som Apotekets Deo Roll On, 39 kr., der holder dig fin og lugtfri hele dagen.

3. En toiletrulle. Du ved aldrig, om der er papir, og hvis du vælger den her fra Søstrene Grene med printet Sudoku, har du noget at give dig til, hvis du vågner før resten af lejren om morgenen. 14,95 kr.

4. Vådservietter. Du kan tage et trucker-bad med dem, og du kan holde dit ansigt nogenlunde rent mellem de rigtige afvaskninger. Så undgår du at få dårlig hud af at være på Festival. Fås i alle supermarkeder for omkring 20 kr.

5. Solcreme. Selvom solen ikke bager, skal du bruge solcreme. Ultra Light Daily UV Defense, 275 kr., fra Kiehl’s kan bruges istedet for dagcreme og føles slet ikke cremet og fed på huden. Og så beskytter den med faktor 50, som ikke er for meget, når du skal være ude hele dagen.

6. Mikroskopisk toilettaske i plastik, som rummer små beholdere, du kan fylde shampoo, showergel og tandpasta på. Husk også en god læbepomade (vi medbringer John Masters Organics Lip Calm, 69 kr. men brug den ovenpå et lag solcreme, da de fleste pomader ikke indeholder solfaktor, og dine læber ellers nemt får for meget sol. Nå ja – og husk kondomerne… Toilettaske, 24,95 kr. hos Søstrene Grene.

TIP Drop voksen og parfumen. Dit hår bliver ret cool af støvet, og du dufter fint, sålænge du husker et bad – engang imellem!

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Grooming

To Top