Connect with us

GROOM ROOM

Konkurrence – Vind luksus-hudplejekit fra Philip Martin’s

philipmartins

Barbering

Konkurrence – Vind luksus-hudplejekit fra Philip Martin’s

info

Groom Room har i samarbejde med Philip Martin’s lyst til at forkæle jer, Kære Læsere, men et lækkert, økologisk startkit, som vil pynte på ethvert mandeansigt. Sættet fra Philip Martin’s har en værdi af 1.225 kr.

Læs også: Hav på flaske

Læs også: Hudpleje-rutine på tre minutter

Det vinder du

– Face Cloud. En rensekum, du bare fordeler i ansigtet og vasker af igen med lunken vand.

 

Face Cloud Philip Martin's

 

– Shave it for Men. En blid barbercreme, der er baseret på olie og vand, som tillader barberbladet at glide ubesværet henover huden. Den modvirker hudirritation og kan både bruges inden og efter barbering.

Læs også: Giv dig selv en klassisk D.R. Harris Wet Shave barbering

 

Philip Martin's Shave IT for men

 

Deep Skin Precious. Et serum, som skal påføres direkte på både fine og dybere linjer. Deep Skin Precious indeholder koncentreret hyaluronsyre og vitamin C, der modvirker yderligere celleældning i huden. Påføres inden dagcreme.

 

Philip Martin's Deep Skin Men

 

 – Delicate Skin Cream. Plejende dagcreme, der giver masser af fugt og opfrisker. Den er også god til sensitiv hud, da den har beroligende og helende egenskaber, der minimerer rødme og irritation. Cremen plejer uden at føles fedtet på huden.

 

Delicte Skin Cream Philip Martin's

 

Alle produkter er fra Philip Martin’s.

 

Sådan deltager du

Meget let! Skriv en mail til line@groomroom.dk eller dit navn i kommentarfeltet herunder og like os på Facebook her. Sidste frist for deltagelse er den 1. juni 2013.

Læs også: Fra trist vinterhud til glødende glathed

 

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

23 Comments

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Barbering

To Top