Connect with us

GROOM ROOM

Massage i verdensklasse

Ægte Massage København

Livsstil

Massage i verdensklasse

info

Indtil for ganske nylig havde jeg aldrig prøvet at få en rigtig, professionel massage, så da jeg fik tilbuddet om at få en time ved Ægte Massage i København, sagde jeg straks ja.

Jeg har nemlig, som så mange andre, af og til døjet med rygsmerter, som jeg aldrig rigtig har fået gjort noget ved, og eftersom jeg netop er rundet de 35, er jeg også begyndt at affinde mig med, at min krops evne til at modstå overbelastning og skader nok aldrig bliver, hvad den har været. En af mine venner fik for et stykke tid siden en decideret sidde-skade af at sidde på en forkert måde… Forfaldet er uafvendeligt og nådesløst.

Med disse muntre tanker i hovedet begav jeg mig en fredag formiddag ind til Gennadi ved Ægte Massage i København for at finde ud af, hvad fysiurgisk massage går ud på.

Gennadi stiller op til VM i massage, der bliver afholdt d. 22-23 juni i København. Han er en meget anerkendt og erfaren massør med en alsidig baggrund som bl.a. balletdanser i Estland under det tidligere Sovjetunionen, og jeg var derfor meget spændt på, hvilken oplevelse der ventede mig.

Venteværelse Ægte Massage

Går seriøst til værks

Gennadi lagde ud med at høre mig, om jeg har nogle specifikke problemer, som han kunne tage udgangspunkt i med sin massage, og inden jeg havde nået at forklare ham ret meget, forstod han, hvad det gik ud på, og kunne tilmed forklare mig årsagen til mine gener.

Hvad jeg ikke fik nævnt var, at jeg har en del stivhed i nakken også, men det opdagede han selv under massagen, og min nakke fik en ordentligt tur.

Gennadis fysiurgiske massage er nemlig ikke wellness-massage, som han understregede flere gange. Det primære formål er ikke, at man skal ligge og stresse af mentalt, men derimod at massagen skal fungere som behandling og forebyggelse af konkrete fysiske skavanker.

Det kunne man virkeligt mærke, og Gennadi var meget venlig, og forklarede mig en masse om sin baggrund og sine teknikker, der alle baserer sig på konkret viden om anatomi og fysiologi.

Han er oprindeligt uddannet i Estland, hvor man på daværende tidspunkt som massørstuderende bl.a. skulle bestå fag som anatomi på samme niveau som sygeplejersker og fysioterapeuter.

Derfor var det hele meget konkret og sobert, og der var ingen snak om energier, chakraer og qi, hvilket jeg fandt meget betryggende.

Jeg skal derind igen..

Efter massagen følte jeg mig godt tilpas og afslappet, men ikke på sådan en kurhotel og badekåbe-agtig måde. Jeg kunne godt mærke, at min krop havde fået en ordentlig omgang.

Det mest slående var, at jeg for første gang i flere år var i stand til at dreje mig hoved næsten 90 grader til højre, hvilket jeg nærmest havde glemt, at jeg ikke kunne før. Nu, godt en uge efter, er min nakke blevet lidt stiv igen, men det er stadig bedre end før.

Derfor skal jeg helt sikkert forbi Gennadi igen, og jeg kan varmt anbefale det til andre, der måtte døje med smerter.

..og det skal du også

Hvis jeg ikke havde syntes, at massagen var noget særligt, havde jeg nok valgt at skrive et indlæg, der fokuserer på Gennadis farverige baggrund og hans opstillen til VM i massage, men jeg synes simpelthen, at det var så god en oplevelse, at jeg er nødt til at dele den.

Man er i gode hænder hos Gennadi, bogstavelig talt.

Årgang 1984. Ustoppelig lediggænger med stor interesse for målrettet tidsspilde. Bor lidt uden for København både fysisk og mentalt. Jeg har en bachelor i japansk, som jeg ikke rigtigt bruger til noget.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Livsstil

To Top