Connect with us

GROOM ROOM

Miljøvenlig retro-coolness fra Vintage Shaving Company

shavecream

Barbering

Miljøvenlig retro-coolness fra Vintage Shaving Company

info

Der sad et par gutter på en pub et sted i London for to år siden. De blev enige om, at der manglede et cool, lækkert og miljøvenligt mærke til mænd. Og sådan blev det bolche-stribede Vintage Shaving Company til…

Læs også: Essence & Grooming – nyt herreunivers i København

 

Produkterne er ikke testet på dyr, emballagen er miljøvenlig (og lex), indholdet af god kvalitet uden skadelige stoffer og over 80 % naturlige. Det kan vi lide!! Du kan købe dem på Spashop.dk, der har en afdeling med herre-produkter – den hedder “HIM”.

 

Groom Room’s favoritter

1. Shave Cream, 165 kr. (billede øverst). En cremet barbercreme med E-vitamin og mandelolie, der giver super blødt skum og en efterfølgende fin, tæt barbering. Den påføres med enten hænder eller barberkost.

 

2. Exfoliating Face Wash, 145 kr. Dybderensende ansigtsvask, der fjerner døde hudceller og urenheder. Den åbner porerne og løfter skægget, så det er klar til barberskum og barbering.

 3. Daily Face Balm, 165 kr. Fri for udtørrende alkohol men proppet med gode olier, aloe vera og E-vitamin. God til dem, der ikke kan lide den fedtede fornemmelse, mange cremer giver.

Læs også: Naturlig deodorant uden aluminiuim og alkohol

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Barbering

To Top