Connect with us

GROOM ROOM

Uldfrakker fra Tiger of Swedens FW18

Tiger of Sweden

Shopping

Uldfrakker fra Tiger of Swedens FW18

info

Efteråret er over os. Vejret bliver så småt koldere, regnen tungere og aftnerne mørkere. Intet er dog så skidt, at det ikke er godt for noget.

Vi har taget et kig på Tiger of Swedens FW18 og især den nye Coltmar uldfrakke vækker glæde blandt os. Frakken er syet i en lækker slimfit facon, der holder et klassisk snit med reverskrave og 3 knapper. Tiger of Sweden er kendt for deres kvalitetsmaterialer og Coltmar er ingen undtagelse. Den særlige uld- og cashmere-blanding føles behagelig at røre ved og have på.

Tiger of Sweden Coltmar uldfrakke

Leder du efter en ny all-around frakke, som du kan bruge sammen med både et par støvler, lædersko eller sneakers, så er dette et godt bud. Frakken har en lang række fine detaljer, og vi er sikre på, at det nok skal blive din tro følgesvend ind i 2019.

Coltmar detaljer

Coltmar kommer i tre farver. Du finder den hos Tiger of Sweden til 4.000 kr. Vil du samtidig forkæle din bedre halvdel, kan du tage et kig på IC Companys andre mærker ved at klikke her.

Continue Reading
Måske synes du også godt om...

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Shopping

To Top