Den nye serie fra idHAIR – mød BLACK

100% kun for mænd, og til dig der gerne vil have det simple og komfortable uden at gå på kompromis med kvalitet og effektivitet.

Sådan beskriver idHair deres all-around serie af hårprodukter, som vi her på GroomRoom har haft fornøjelsen af at teste. Serien består af 7 produkter, heraf tre til pleje og to til styling af håret. En olie til skægget og en enkelt deodorant er der også blevet plads til.

Lad det være sagt med det samme. idHair har generelt nogle lækre produkter, og deres karakteristiske vokse er af en rigtig god kvalitet. Den klassiske Hard Gold er med sit stærke hold god til de mere krævende frisurer, mens Beach Gum er god til den lidt pjuskede ”laid back” frisure.

idHAIR Black Fiber voks

Den nye Fiber Wax i BLACK-serien er af en lige så høj kvalitet som ovenstående. Holdet er stærkt, uden at håret fremstår for stift, og det er derfor en ”nem” voks at anvende, hvis man ønsker en frisure, der holder hele dagen. Den fedter heller ikke håret, så man uden problemer kan køre en hånd igennem uden at skulle vaske hænder bagefter.

Foruden fibervoksen finder du i BLACK også en Beach Gel, der giver dit hår en fin struktur og et lettere vådt og skinnende look.

Olien til det velplejede skæg

Et velplejet skæg kræver sin olie. Med Beard & Moustache Oil får du en alt-i-en løsning, der både plejer din hud og dit skæg. Olien virker blødgørende, så dit skæg bliver mere medgørligt, og hverken stritter i alle mulige retninger eller stikker hende, du kysser med.

idHAIR BLACK oil

Vores indtryk af olien er, at en relativt lille mængde er nok til at pleje dit skæg. Du fordeler det blot i din håndflade og masserer det lidt ind i skægget. Det er en ret lækker fornemmelse, du står tilbage med efterfølgende.

Inden du kommer til at style hår og skæg, så skal du naturligvis have styr på plejen. I BLACK findes der heldigvis en række shampooer, der kan hjælpe dig med lige netop dette. Total er dermed et godt bud på din nye favoritshampoo. Den dufter godt og skummer lige tilpas, når den påføres det våde hår.

Som navnet indikerer, så er idHAIRs Total et ret multifunktionelt produkt. Det kan nemlig også bruges som shaver. Påfør den inden barbering, og massér den godt ind i ansigtet, så den skummer lidt op, hvorefter du er klar til at hive bladet frem. Total indeholder mandelolie, så din hud ikke tager skade af barberingen, og fortsat er blød efter barberingen.

Foruden TOTAL finder du i BLACK også både Active og No Dandruff, der hhv. modvirker den tørre og irriterede hovedbund og skæl. Disse har vi endnu ikke haft mulighed for at teste, men generelt er indtrykket, at alle produkter i serien har en ret høj standard. Især taget i betragtning af prisen. Produkterne koster alle et sted mellem 100 og 150 kr.

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *