Connect with us

GROOM ROOM

5 stylish shorts til mænd

Shorts til mænd

Shopping

5 stylish shorts til mænd

info

Sommerferien i er i gang, vi har rimelige temperaturer efter danske normalforhold, og mænd begynder at bære shorts over alt: på kontoret, på restauranten og selv på klubben.

Hvor vi resten af året bruger megen tid på at finde de helt rigtige jeans, det perfekte jakkesæt eller det perfekt plejede skæg, så er det som om at der sker en modemæssig nedsmeltning i de fleste mænds hjerner, når temperaturen når over 20 grader.

Falmede, slidte og krøllede cargoshorts bliver hevet frem fra bunden af klædeskabet eller vi bruger bare vores grimme fodboldshorts.

Indrømmet, der er ikke en lang shortssæson i Danmark, og det er måske én af de medvirkende årsager til at mange mænd får en kollektiv hjerneblødning i forhold til shortsmoden. Hvorfor investere i dyre shorts, når de alligevel snart skal af igen, tænker mange måske?

Men bare fordi det hele bliver lidt mere casual når solen skinner, så betyder det altså ikke at du skal droppe al sans for stil og smag.

Det er tid til at opdatere din garderobe

Tag vores råd: det er tid til at opdatere din shortssamling. Skil dig nu bare af med de alt for store og lange, slidte cargoshorts eller endnu værre: piratbukser til mænd! Det er tid til noget, der er lidt kortere og lidt smallere end du måske er vant til at gå med.

Er du modig? Så går du all-in med de meget korte shorts, der er på mode i år. Er du lidt mere konservativ? Sørg i det mindste for at købe shorts, der slutter over knæet.

Har du gode ben?

Begynd med at tage et godt og ærligt kig på dine ben! Er du meget høj med lange tynde ben? I så fald kan meget korte shorts, får dig til at se for overkropstung ud. Har du korte ben, der har brugt hele vinteren i fitnesscenteret? I så fald skal du passe på, at for lange shorts ikke får det til at se ud som om du har lånt din mors capribukser.

Til sidst skal du være opmærksom på, hvor på kroppen din buksetalje falder. Shorts i den samme længde, kan ende forskellige steder på forskellige mænds ben.

Hvis dine ben er pæne og i god form, så vis dem frem lige så meget som du vover!

5 shorts der holder

Her vi fundet 5 par korte shorts, der holder max til manden denne sommer.

Les Deux Como

Les Deux shorts

Disse shorts er for den mere konservative mand. De må absolut ikke være længere i benene end disse. Men når det er sagt, så går de stadig til over knæet og er samtidig virkelig stylish og samtidig konservative. Disse shorts kan du med god ro tage på på kontoret, hvis jeres dress code ellers tillader shorts.

Les Deux er et dansk brand vi tidligere har skrevet om, og vi er stadig store fans. Denne model med navnet Como fås i både navy og grå og er i slim pasform og strech materiale. De måler 47 cm fra top til bund.

Pris: 700 kr.

Tommy Hilfiger Brooklyn

Tommy Hilfiger Brooklyn

Endnu et par længere shorts (46 cm), men i et lidt mere casual style end de forrige. Tommy Hilfiger er klassisk amerikansk mode, og du går sjældent galt i byen med tøj fra Tommy. Omvendt skubber du heller ingen grænser.

Brooklyn er en såkaldt chino-shorts i 98% bomuld og hvis du kigger godt efter på billedet, så er der et lille diskret mønster i stoffet.

Pris: 800 kr.

J. Lindeberg Nathan

J. Lindeberg Nathan

Woodbird Bommy Bowl & Woodbird Steffen

Woodbird Bommy Bowl

Woodbird Steffen

Er du lidt mere modig – eller ung, så synes vi at du skal kigge nærmere på ét af de nyeste danske brands på markedet: Woodbird fra Herning.

Her har vi valgt de “vilde” Bommy Bowl i farverne navy og Hot Sauce. Disse smarte shorts har elastik og snøre i livet og en meget afslappet pasform – uden at det bliver for casual. Er du rigtig modig, kan du kombinere dem med skjorten Sami Bowl for det fulde sæt.

Pris: 600 kr.

Er de stribede Bommy Bowl alligevel for stor en mundfuld for dig, har Woodbird og de mere klassiske twillshorts, der bærer det gode danske navn Steffen.

Pris: 500 kr.

Continue Reading
Måske synes du også godt om...

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Shopping

To Top