Connect with us

GROOM ROOM

Er dette den perfekte rejsemakker?

kuffert

Livsstil

Er dette den perfekte rejsemakker?

info

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og inden vi får set os om, er flere hundredetusinde danskere valfartet til varmere himmelstrøg på meget tiltrængt afslapning og badeferie.

Vi har her på bloggen skrevet flere indlæg om ”summer essentials” og de ting, som du skal huske at få pakket for at få en vellykket sommerferie. I dette indlæg vil vi derfor se nærmere på selve kufferten, der kan transportere dine ejendele sikkert frem og tilbage på en stilfuld måde.

Ny serie fra Victorinox – Etherius Illusion

Victorinox, som vi i Danmark primært kender som ”dem med schweizerknivene”, har skabt en ny kuffertserie, der udmærker sig ved at være både robust, funktionel og ultra let. Den nye Etherius Illusion kollektion fra Victorinox kan derfor meget vel være den perfekte rejsemakker, når du skal på sommerferie, weekendtur eller forretningsrejse.

Den nye kuffert-serie er designet til at skabe en 3d-agtig illusion, når lyset falder på den. Kufferternes karakteristiske, mønstrede overflade giver den et unikt udseende, der både ser godt ud og skaber en optisk illusion. Deraf navnet Etherius Illusion. Den tredimensionelle effekt er dog ikke super nem at få øje på, og lyset skal givetvis falde helt rigtigt for at skabe illusionen. Dette ændrer dog ikke på, at kufferten er pæn at se på og stilfuld.

Den ultimative kabinekuffert

Kabinekuffert fra victorinoxDen nye kuffertserie kommer i to forskellige farver (sort og bronze) og findes i tre størrelser. Målene passer til de europæiske standarder, og ”Global Carry-On”-modellen passer derfor perfekt til kabiner i alle typer fly. Er du derfor typen, der pakker let, eller blot skal have et par badebukser med, kan du derfor nyde godt af hurtig gennemgang gennem lufthavnen, uden at skulle tjekke din bagage ind.

Kabinekufferten har både en rigtig fin inddeling af rum og Y-straps til at holde tøjet på plads, hvilket gør det overskueligt med organisering. Den er derfor velegnet til både forretningsrejsen og weekendturen med drengene eller kæresten.

Kabinekufferten vejer kun 2,8 kg., hvilket alligevel er imponerende, når man tager hardcasen i betragtning. De fleste flyselskaber giver mulighed for at tage 8 til 10 kg. med som håndbagage, uden at skulle  betale ekstra for overvægt, og du kan derfor have ret meget med uden at falde for denne grænse.

Behagelig rejsemakker

Et er funktionalitet, noget andet udseende. Et tredje element, der naturligvis skal medregnes for at få ligningen til at gå op, er, hvor godt en kuffert egner sig til at rejse med. Alle kufferter i Victorinox nye Etherius Illusion har som standard et lækkert greb, der er nemt at skubbe op og ned, håndtag på siden af kufferten og måske vigtigst af alt 4 Premium Hinomoto hjul, der kan rotere 360 grader.

Kufferterne har dertil også integreret og certificeret lås, så dine ejendele kan være forsvarligt beskyttet, når den bliver håndteret af lufthavnsmedarbejdere i ind- og udland.

De nye kufferter fra Victorinox varierer mellem 2399 kr. for kabinekufferten og op til 3399 for den største model. Prismæssigt ligger de derfor udmærket, når man sammenligner med fx tilsvarende kufferter fra Samsonite.

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Livsstil

To Top