Connect with us

GROOM ROOM

M4 er åbnet i al hemmelighed

M4 Orientkaj

Diverse

M4 er åbnet i al hemmelighed

Det har længe været kendt, at der i forlængelse af den nye cityring i København kom en udbygning. M4, som den kaldes, følger langt hen ad vejen M3 / Cityringen og laver herefter en afstikker til Nordhavn St. og ender på den helt nye Orientkaj St.

Det er planen, at M4 med tiden skal fortsætte helt ud til spidsen af Nordhavn. I takt med at området bliver fornyet, vil M4 også blive udbygget.

M4 er planmæssigt åbnet for nogle dage siden. Dette er sket helt uden pomp og pragt, røde løbere og taler af prominente personer. Faktisk ser både Københavns kommune og Metroselskabet helst, at du helt bliver væk. Det er virustider og den offentlige trafik skal benyttes med omtanke og gerne mindst muligt.

Vi har været på besøg på et mennesketomt Orientkaj og kan herunder præsentere en række billeder fra den nye station. Stationen følger designlinjen, som du kender fra Cityringen og er holdt i klassiske betonelementer og de karakteristiske 50 nuancer af grå.

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Diverse

To Top