Connect with us

GROOM ROOM

Herreferie i Thailand med eller uden tømmermænd

Tømmermænd i Thailand

Diverse

Herreferie i Thailand med eller uden tømmermænd

Herreferie i Thailand

(Sponseret indlæg) All time komedie-favoritten, Tømmermænd i Thailand, hvor fire venner oplever lidt af hvert på deres ferie i eksotiske Thailand er bare sindsygt sjov. Og den slår fast, at Thailand er et oplagt rejsemål for en rigtig herreferie.

I Thailand kan alt ske

Der er ingen tvivl om, at Thailand er et land med mange forskellige faciliteter og overraskelser. I de store byer kan du opleve et væld af vanvittige oplevelser herunder kampsport, fantastisk mad og ikke mindst den meget anderledes kultur i forhold til den danske.

Nogle af verdens smukkeste strande findes i Thailand

Thailand nyder også på nogle af de smukkeste strande i verden. Der findes et utal som uden tvivl er et besøg værd. Her kan du slappe af i smukke omgivelser, eller du kan give dig i kast med nogle af de mange aktiviteter, som findes på strandene herunder vandski, baderinge efter speedbåde og meget mere.

Thailand strand

Gastronomi i høj klasse

Thailænderne går meget op i gastronomi. Derfor er det oplagt at bruge tid på kulinariske oplevelser.  Traditionelt og lokalt lavet thaimad bærer præg af en meget unik smag, som rejsende mindes længe efter, de er kommet hjem igen.

Med eller uden tømmermænd

I Tømmermænd i Thailand går det ret vildt for sig og alt KAN ske i Thailand, men du bestemmer helt selv, hvor action-præget din ferie skal være, og hvor mange tømmermænd, du og drengene skal vågne op med…

Continue Reading
Måske synes du også godt om...

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Diverse

To Top