Hvilke solbriller skal du vælge?

Udover det klassiske armbåndsur er solbrillen nok den meste populære mode-accessory blandt mænd.

I modsætning til halskæder og andre smykker er solbrillen, ligesom armbåndsuret, en genstand med et helt konkret formål og en vis funktionalitet. Man undgår at få sol i øjnene – og det betyder, at selv de af os, som ikke føler sig særligt flamboyante, kan slippe afsted med at gå med dem.

Omvendt kan du naturligvis også gå all-in på flashy solbriller, hvis du er en af de knap så modeforskrækkede mænd. Disse findes – dog i en begrænset mængde i et land som Danmark, hvor vi ynder at blende ind med mængden.

Pris og kvalitet hænger sammen

Netop fordi solbrillen er sådan en alsidig accessory er der også et bredt marked. Priserne varierer enormt meget efter stil, design og funktion. Hvis det primære formål med solbrillen ganske simpelt er at skærme øjnene for sol, er de vigtigste parametre naturligvis brilleglaskvalitet og komfort.

Brillen skal virke efter hensigten og helst ikke klemme for meget om næseryggen. Hvis man er nede i en af de billige dagligdags-modeller, så er det som regel en god idé at gå udenom dem med metalstel, der ved første øjekast ser stilede ud, og næsten kunne ligne et dyrt mærke. De ender ofte med at sidde dårligt, og så får man dem alligevel ikke brugt. Et par Wayfarer i en god og solid kvalitet, går med de fleste udtryk.

Generelt er det heller ikke et vanvittigt godt look at prøve at få noget billigt til at ligne noget eksklusivt.

Sådan finder du et gode tilbud

Hvis man derimod er villig til at bruge lidt mere på solbriller, så kan det godt betale sig at undersøge markedet lidt, før man køber.

Der kan være væsentlige udsving i priserne fra den ene forhandler til den anden. De fleste forhandlere kører i tillæg til de klassiske udsalgs- og kampagneperioder med deres egne tilbud, og du kan derfor godt finde den samme brille med 20 eller 30 procents rabat, hvis du shopper lidt rundt, inden du lægger dine penge.

Når du handler online, skal du naturligvis også være opmærksom på, at den forhandler du vælger, er troværdig. Dette kan du fx gøre ved hjælp af Trustpilot, hvor du kan se anmeldelser baseret på reelle kunders købsoplevelser.

En side, som vi kender og kan stå inde for, er SmartBuyGlasses, der har et bredt og alsidigt udvalg. SmartBuyGlasses deler ofte rabatkoder med op til 50% i rabat på udvalgte modeller.

Udover et glimrende udvalg og fornuftige priser har siden også en velfungerende kundeservice og en FAQ, hvor du kan få svar de fleste spørgsmål, du måtte have. Så er det bare at gå på jagt, indtil du finder den helt rigtige brille.

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *