|

Vil du være helt din egen?

Heldigvis er vi mennesker forskellige. Vi har alle vores egen personlighed, værdisæt og moralske kompas, som vi følger her i livet. Vi kan udtrykke dette på mange måder og både vores livsstil og måden vi klæder os på, giver et fingerpeg om, hvem vi er. Der skal helst gerne være en sammenhæng mellem den vi er, og det vi omgiver os med, før vi har det rigtig godt.

Det kan derfor undre, at vi alle klæder os mere eller mindre ens. Kigger vi rundt i gadebilledet en tilfældig torsdag eftermiddag, er det mørke farver, der kendetegner herrernes outfits. De færreste bærer tern, mønstre og farvekompositioner, der gør dem til helt deres egen.

Der kan være flere grunde til dette. De største (typisk franske) modehuse dikterer sæsonens mode, hvorefter alle ”hverdagsmærkerne” hurtigt kopierer de forskellige kollektioner. Det kan derfor være svært at finde de mere unikke beklædningsgenstande og accessories, så gadebilledet domineres af den ensartede påklædning

Boho bart slips

boho bart slips fra trendhim

Bohemian Revolt siger farvel til det kedelige

Bohemian Revolt er et dansk brand, der kreerer accessories til den stilbevidste mand, der gerne vil kunne udtrykke sin helt egen stil.

Kollektionerne fra Bohemian Revolt består af slips, lommeklude, halstørklæder og butterflies i et væld af forskelligartede og farverige designs. Hvert design går igen på tværs af de forskellige accessories, og kombinationen af fx butterfly og lommeklud er derfor altid ligetil.

Bohemian Revolt findes for nuværende i to kollektioner:

Boho” er i klassiske mønstre og afdæmpede farvekombinationer. Du har ca. 30 forskellige designs at vælge imellem, som du kan kombinere på kryds og tværs.

”New Age”-kollektionen (der pt. er redaktionens favorit) udmærker sig ved at være alt andet end diskret. Her finder du skeletter, menneskeorganer, rumrejser, gorillaer og kortspillere i forskellige designs, der bedst kan beskrives som et mix af moderne kunst, pop art og grafitti.

 

Lommeklud Bohemian Revolt

New Age Gorilla lommeklud til jakkesæt

Julia ArtJack TeagleBryan E West og Leonardo Miluccio er kunstnerne bag ”New Age”, der indtil videre kun byder på lommeklude.

Djævlen ligger i detaljen

Produkterne fra Bohemian Revolt er overordnet i en rigtig lækker kvalitet. Kanterne på din lommeklud er håndrullede, slipsne bløde, halstørklæderne har pæne frynser (og vi hader ellers frynser) og din butterfly er bundet på forhånd. Der er tænkt over detaljen.

Materialerne synes også lækre. Halstørklæderne fra Bohemian Revolt er produceret i modalstof, der er et naturligt materiale, der udmærker sig ved at være slidstærkt, bæredygtigt og ”luftigt”. Lommeklude, slips og butterflies er i ren silke.

Indpakningen er diskret og minimalistisk. Halstørklæder leveres i en fin kuvert, mens slips og butterflies leveres i en flot gaveæske. Perfekt, hvis du vil forkæle din far, ven eller kæreste med en ting, som han kan have glæde af i flere år frem.

Begge kollektioner fra Bohemian Revolt kan købes hos Trendhim.dk. Priser fra 179 kr. per del.

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *