Connect with us

GROOM ROOM

Ole Henriksen om at være mand i 2014

olehenriksen

Livsstil

Ole Henriksen om at være mand i 2014

info

Mand i 2014 – Læs hvad Ole Henriksen mener

Ole Henriksen laver ikke kun hudplejeprodukter og giver skønhedsbehandlinger, han har også skrevet en bog, der handler om, hvordan mænd kan forkæle sig selv. I det hele taget interesserer Ole Henriksen sig for mandens rolle og identitet i samfundet idag, så da GR mødte ham under hans seneste besøg i Danmark, fik vi en snak om mænd i 2014.

Læs også Oles guide til succes i livet her

Kan du beskrive manden anno 2014?

“Mænd i dag udtrykker sig selv mere end nogensinde før med deres kreativitet igennem den måde, de ser ud på. Mænd køber tøj, smykker, har smarte frisurer, bruger hudpleje og hårprodukter. Og kvinderne støtter dem! Mænd i Danmark er især meget selvsikre og tør stå ved dem selv. Forventningen til mænd har ændret sig, og de kan derfor udtrykke alle deres sider og stadig være ligeså meget mænd.”

Mænd kan udtrykke alle deres sider og stadig være ligeså meget mænd.

Hvordan går de op i hudpleje?

“De er meget flittige til at holde sig selv ved lige. De er dygtige til at eksfoliere og er meget fokuserede på ikke at have hudorme. Mænd tager sig generelt tid og vil gerne være længere på badeværelset. Det afspejler sig også hos mine kunder som tæller en lang række mænd, der går meget op i deres udseende. Meget maskuline mænd som Daniel Craig, Justin Timberlake, Mark Wahlberg, Jack Nicholson og Hugh Jackman er alle fans af mine produkter, og flere af dem kommer og får skønhedsbehandlinger hos mig.”

Mænd er fokuserede på ikke at have hudorme.

Hvad kan mænd gøre for at forkæle sig selv?

“Mænd kan spise sundt, dyrke deres krop og motionere den. Når man er aktiv, er man mere fit, og så kan man nyde livet bedre. Man kan danse længere med kæresten, have bedre sex og lege længere med børnene.”

Hvor meget betyder

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

1 Comment

1 Comment

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Livsstil

To Top